Branche-Nyt

Nu åbner YouSee og TDC Erhverv for salg på Nord Energis fibernet

Fra i dag kan 117.000 privatforbrugere og virksomheder i det meste af Vendsyssel og på Læsø købe internet, tv og erhvervsløsninger fra YouSee og TDC Erhverv via Nord Energis fibernet.

Tidligere på året blev Nord Energis fibernet åbnet for Hiper, og her fra den 30. november får 117.000 adresser også adgang til lynhurtigt internet, tv og erhvervsløsninger fra YouSee og TDC Erhverv. Det glæder John Henriksen, direktør for TDC Erhverv.

”Hos TDC Erhverv er vi glade for, at vi nu kan tilbyde lynhurtigt internet og digitale erhvervsløsninger til virksomheder i det meste af Vendsyssel og på Læsø via Nord Energis fibernet. Det er vores ambition, at virksomheder landet over forsat skal have adgang til de bedste digitale erhvervsløsninger samt lynhurtigt, stabilt og driftssikkert internet via fiber,” siger John Henriksen og Christian Morgan, direktør for YouSee, fortsætter:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Vores kunder efterspørger i stigende grad fiberforbindelser, og det er vores ambition, at alle husstande får de bedste produkter og den bedste forbindelse på adressen. I første omgang bliver lynhurtigt internet fra YouSee tilgængeligt, og inden længe kan man også vælge fleksible tv-løsninger. Det er vigtigt for os, at forbrugerne har mulighed for at vælge netop de digitale løsninger, der passer bedst til deres behov,” siger Christian Morgan.

Den nye aftale giver bl.a. en række kunder, der i dag har internet via telefonstikket og derfor begrænsninger på hastigheden, mulighed for at skifte til en fiberforbindelse, hvor de kan få op til 1.000 Mbit.

Flere valgmuligheder for forbrugerne i Vendsyssel og på Læsø
Nord Energi Fibernet åbnede i starten af 2020 sit fibernet for salg fra 3. parts udbydere. Ikke længe efter kom en aftale på plads med Nuuday, der giver selskaberne YouSee, TDC Erhverv og Hiper adgang til Nord Energis nordjyske fibernet.

”Det er vores ambition, at borgere og andelshavere i vores fiberforsyningsområde, skal have så mange valgmuligheder som muligt, når det kommer til eksempelvis internet og tv. Derfor har vi åbnet vores net for en række tjenesteudbydere, og nu kommer Nuuday med en hel perlerække af nye muligheder i form af Hiper, Yousee og TDC Erhverv. Det er vi meget glade for, og vi glæder os til samarbejdet, som giver både private og erhvervsdrivende flere digitale valgmuligheder på deres lokale Fibernet”, siger Christian Frost Lauritsen, direktør for Nord Energi Fibernet.

Samarbejdet mellem Nuuday og Nord Energi Fibernet er, ligesom en lang række andre aftaler mellem fibernetejere og tjenesteudbydere, indgået med OpenNet som bindeled.

”Vi har skabt OpenNet for at fremme samarbejdet i branchen til gavn for forbrugerne. Med en lang række aftaler har vi efterhånden cementeret vores position som brancheplatform. Det forarbejde, vi har lavet med de aftaler, der allerede er sat i drift, betyder, at det er nemt at etablere den tekniske integration mellem nye fibernetejere og tjenesteudbydere. Det er dejligt at se, at vores samarbejdsmodel kommer både almindelige forbrugere og vore partnere til gavn,” slutter Henrik Møller Nielsen, direktør i OpenNet.

Kilde: Nuuday presse

I samme kategori

Back to top button