Radio og Podcast Nyt

NOVA vinder sendetilladelse i yderligere 8 år

I dag er det blevet offentliggjort at Bauer Media med radiostationen NOVA har vundet sendetilladelsen til FM5 for de kommende 8 år.

NOVA er de forgangne 13 år blevet den mest succesfulde kommercielle radiostation i Danmark, og dén kommercielle radiostation der har haft det højeste lyttertal i Radiometermålingens levetid. Mens mange andre radiostationer har kæmpet for at tiltrække lytterne, så har NOVA formået at underholde og inddrage danskerne med prisvindende og populære radioprogrammer som fx morgenshowet GO’NOVA, der 6 gange har vundet Den Gyldne Mikrofon og 3 gange er løbet med en Zulu Award som bedste radioprogram.

NOVA har også været omdrejningspunktet for Bauer Media Audio, der de forgangne 13 år har formået at skabe et fornuftigt kommercielt radiomarked i samarbejde med andre kommercielle radioselskaber som Jysk Fynske Medier, Radio ABC og Nordjyske Medier, efter et årti med mange lukninger og konkurser i radiobranchen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“FM5-tilladelsen er enormt vigtig i forhold til distribution af vores radioudsendelser og vi er dybt taknemmelige for at over en million danskere vælger at lytte til os hver uge”, udtaler Jim Receveur, CEO Bauer Media Danmark og fortsætter ”Nu glæder vi os bare til at fortsætte arbejdet med at producere fantastisk indhold de kommende 8 år i et mediebillede, der udvikler sig med hastige skridt!”.

FM5-tilladelsen som NOVA sender på i dag, er fornyet fra den 20. november 2022 og løber i 8 år.

Bauer Media Audio er Europas førende kommercielle radio broadcaster. Firmaet er ekspert i audio og har mere end 61 millioner lyttere hver uge på tværs af radiostationer, webradioer og podcasts. Bauer Media Audio har radio i 9 lande; England, Sverige, Norge, Danmark, Irland, Finland, Polen, Portugal og Slovakiet.

Bauer Media Audio er ejet af Bauer Media Group, der også har en stribe print- og onlinemedier. Firmaet er familiejet i 5. generation og arbejder langsigtet med et ”brugeren-først” perspektiv, der lægger til grund for den diverse brandportfolio. Bauer Media Group har 16.000 ansatte, der deler en fælles målsætning; at informere, underholde og inspirere sine brugere.

I Danmark ejer Bauer Media landets største kommercielle radiostation NOVA, samt radiostationer som Radio 100, Pop FM, The Voice, Radio Soft og myROCK. Bauer Media har kontakt til flere end 2,5 millioner danskere hver uge.

Kilde: Bauer Media

t?a=1703948669&as=1115883496&t=1&tk=1&i=1
Annonce

I samme kategori

Back to top button