TV-Nyt

Norsk fodbold på Dplay og Eurosport i Danmark

Eurosport og Dplay viser kampe fra de første tre kampdage af Norges bedste fodboldrække i hele Europa. Første live-kamp sendes torsdag d. 16. juni med sidste års mestre fra Molde.

Fodboldfans kommer til at se mindst to kampe fra hver kampdag, i første omgang de første tre runder af Elitseriens sæson, på Eurosport 1 og Dplay.

Det glæder sportsdirektør i Discovery Networks Danmark, Christian Thye-Petersen:
“Alle fodboldfans har savnet at få livefodbolden tilbage. Så vi er meget glade for, vi nu kan give vores seere fodbold fra Eliteserien i Norge. Det tomrum, som vi er mange, der har følt, glæder vi os til at fylde med kvalitetsbold fra vores broderland i Nord.”

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Aalesunds FK tager hjemme mod Molde torsdag d. 16. juni kl. 18, i hvad der bliver første halvej af Eurosports første Europæiske visning af Eliteserien. På 2. kampdag kommer Eurosport og Dplay også til at vise den største kamp i norsk fodbold, når de bitre rivaler fra Molde og Rosenborg mødes på Akter Stadion søndag d. 20. juni kl. 2030.

Andrew Georgiou, President, Eurosport og Global Sports Rights & Sports Marketing Solutions:
“Vi er lige så begejstrede som millioner af sportsfans i hele Europa over, at livesport nu kommer tilbage på vores skærme. Ved at vise Eliteserien i hele Europa, bruger Discovery og Eurosport sin kanaler og platforme til at få sine sportsrettigheder ud til endnu flere seere.”

“Vores størrelse og viden betyder, vi har forholdet til rettighedsholderne og indholdet til at tilbyde fansene det bedst mulige tilbud i en udfordrende tid – hvor vi i stigende grad ser livesport komme tilbage på skærmen.”

Stortalentet Erling Braut Haaland og den velspillende forsvarsspiller, Kristoffer Ajer, er kun to af de stjerner, som begyndte deres karrierer i Eliteserien, mens en række talenter fra Eliteserien allerede er på det norske landshold.

Live-kampe fra Eliteserien på Eurosport 1 og Dplay
Kampdag 1:
Torsdag 16. Juni kl. 18: Aalesunds FK – Molde
Torsdag 16. Juni kl. 20:30: Sarpsborg 08 – Valerenga
Onsdag 17. juni kl. 18: IK Start – Strømsgodset
Onsdag 17. juni kl. 20:30: Haugesund – SK Brann

Kampdag 2:
Lørdag 20. juni kl. 20:30: Molde – Rosenborg
Søndag 21. juni kl. 20:30: SK Brann – Viking

Kampdag 3:
Tirsdag 24. juni kl. 18: IK Start – Molde
Tuesday 24. juni kl. 20:30: Odd – Valerenga
Onsdag 25. juni kl. 18: Sarpsborg 08 – Strømsgodset
Onsdag 25. juni kl. 20:30: Rosenborg – Bodø Glimt


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button