Streamingnyt

Norsk Emmy-vinder laver politisk thriller til Viaplay

Den norske Emmy-vinder Gjermund Stenberg Eriksen står bag den næste store norske Viaplay Original ‘Furia’.

Serien er en politisk thriller der skildrer, hvordan højreekstremistiske og radikale miljøer vokser frem i Norge og i Europa på sociale medier. ‘Furia’ optages i Norge og Berlin og får premiere på Viaplay i løbet af 2021.

Et chokerende drab i en idyllisk norsk by fører politiforsker Asgier til Ragner – en ung kok der lever et særdeles ubehageligt liv på nettet. Mødet med Ragner bliver starten på en rejse ind i en verden af vold, had og et planlagt terrorangreb, der strækker sig hele vejen fra Norges bjerge til hjertet af Europa.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Handlingen i ’Furia’ er både brutal og aktuel – og med nogle af Norges største talenter både foran og bag ved kameraet har vi store forventninger til serien. ’Furia’ er et meget ambitiøst projekt, som passer godt til Viaplay”, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group.

’Furia’ er produceret af Monster Scripted, som er kendt for nogle af Norges største dramaserier, mens seriens skaber er Gjermund Stenberg Eriksen, der vandt en Emmy for dramaserien ‘Mammon’. Magnus Martensen, der har arbejdet med serien ’Walking Dead, er konceptuerende instruktør.

I hovedrollerne ses de norske skuespillere Pål Sverre Hagen (‘Beforeigners’) som politiforskeren Asgier, mens Ragna spilles af Ine Marie Willmann (‘Exit’).

’Furia’ består af otte episoder og har premiere på Viaplay i 2021.

Kilde: Nent Group presse

SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button