Branche-Nyt

Norlys fibersalg til udenlandske investorer er godkendt

Norlys’ salg af 35 procent af virksomhedens fiberselskab Norlys Tele Service A/S til den hollandske pensionsinvestor PGGM og den franske energikoncern EDF’s investeringsenhed EDF Invest kan nu gennemføres. Erhvervsstyrelsen har nemlig godkendt aftalen, hvilket betyder, at den nu er en realitet.

Godkendelsen kommer efter, at Norlys den 1. marts offentliggjorde planen om at frasælge en del af fiberselskabet Norlys Tele til PGGM-EDF Invest. Tre uger senere var aftalen til afstemning hos Norlys’ repræsentantskab – og her blev den vedtaget med et overvældende flertal.

Med handlen i hus skifter Norlys Tele Service A/S navn til Norlys Fiber Infrastruktur A/S og får en ny bestyrelse bestående af blandt andet repræsentanter fra PGGM og EDF Invest.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Jeg glæder mig til at byde de nye investorer og bestyrelsesmedlemmer for alvor velkommen til Norlys. PGGM og EDF Invest har begge solid erfaring med investeringer i fiberselskaber i lande som Tyskland, Frankrig, Holland og Belgien, og der er ingen tvivl om, at det er kompetente kræfter, vi får med ombord til hjælpe os med at indfri vores ambitiøse mål nu og i fremtiden, siger Jesper Barslund, formand for bestyrelsen i Norlys Fiber Infrastruktur A/S og COO i Norlys.

Bestyrelsen i Norlys Fiber Infrastruktur A/S består af:

Jesper Barslund, COO, Norlys (formand)
Dennis Van Alphen, direktør for digitale infrastrukturinvesteringer, PGGM (næstformand)
Koos Alfrink, direktør for digitale infrastrukturinvesteringer, PGGM
Alexandre Pieyre, direktør for infrastrukturinvesteringer, EDF
Gert Vinther Jørgensen, CFO, Norlys
Malte Larsen, bestyrelsesmedlem, Norlys a.m.b.a.
Arvid Thorndal, Senior Partner, Nordcad Systems, bestyrelsesmedlem, Norlys a.m.b.a.
Jess Julin Ibsen, ejer af Executive Consult, eksternt bestyrelsesmedlem

Kilde: Norlys presse

I samme kategori

Back to top button