Branche-Nyt

Norlys får adgang til Energi Fyns fibernet

Energi- og telekoncernen Norlys har indgået en aftale med Energi Fyn, der gør det muligt for Norlys at sælge produkter og services via Energi Fyns fibernet.

Det betyder at mere end 100.000 husstande får derfor mulighed for at vælge Norlys som tv og internetudbyder.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Vi er utrolig glade for aftalen med Energi Fyn, der giver os adgang til mere end 100.000 potentielle nye kunder på Fyn, hvor vi tidligere ikke er har haft så stor en rækkevidde. Vi glæder os til at kunne tilbyde vores gode produkter og services til endnu flere husstande i Danmark, og nå endnu et skridt tættere på vores målsætning om at blive en landsdækkende udbyder af tv og internet, fortæller Gert Rieder, direktør for Teknik & infrastruktur i Norlys Digital.

Større valgfrihed hos Energi Fyns andelshavere

Hos Energi Fyn er man også godt tilfreds med aftalen, det giver andelshaverne et bredere udvalg af løsninger og indholdsudbydere på både tv og internet.

– Vi er glade for, at vi nu også kan tilbyde vores andelshavere mulighed for at vælge indholdsprodukter fra Norlys. Som andelsselskab har vi et helt særligt ansvar i forhold til at bidrage til udviklingen på Fyn. Det gør vi blandt andet ved at udrulle fibernet og give vores andelshavere mulighed for at vælge mellem forskellige løsninger og indholdsudbydere. Aftalen med Norlys giver vores andelshavere endnu mere at vælge imellem og vil uden tvivl betyde, at endnu flere vil være interesseret i at få fibernet, siger Carsten Nedergaard Hansen, bredbåndsdirektør hos Energi Fyn.

Norlys forventer at kunne starte salg af produkter og services i løbet af 2022.

Kilde: Norlys presse

I samme kategori

Back to top button