TV-Nyt

Norge – Danmark på TV 2

fodboldligaerDanmark missede desværre VM, og derfor går landsholdet allerede nu i gang med at forberede sig til 2014 og EM-kvalifikationen. For efter VM-skuffelsen SKAL Morten Olsens tropper til slutrunden i Frankrig 2016.

Første skridt er venskabskampen mod Norge, og her skal Agger, Eriksen, Krohn-Dehli og ikke mindst publikumsmagneten Bendtner lægge fundamentet til senere vigtige kampe. Og Norge er en god modstander, og som mod Sverige er der altid meget ære på spil i kampene mod det norske broderfolk. Her bliver der givet og taget i tacklingerne – og løbet de ekstra meter i højt tempo, der skaber en nervepirrende fodboldkamp.

– Landskampen mod Norge er et kig ud i fremtiden med nutidens spillere. De, der gjorde det så godt mod Italien og Malta i de to seneste kampe. Genvalg til dem, der så absolut er fundamentet på det landshold, hvis næste mål er EM-slutrunden i Frankrig 2016. Danmark stiller med det stærkeste landshold, Morten Olsen kan stille lige nu, siger TV 2s fodboldkommentator Flemming Toft.

Ambitionerne er løftet
– Personligt glæder jeg mig over, at aksen Daniel Agger, William Kvist og Nicklas Bendtner er her igen. Og at der blev plads til Nicolai Jørgensen, som igen har fundet formen i FC København. Kampene mod Italien og Malta har løftet ambitionerne, og spillere som Kasper Schmeichel, Simon Kjær og Emil Larsen har spillet sig tættere på startopstillingen efter en stribe gode kampe i deres klubber, siger TV 2s fodboldkommentator Flemming Toft.

Norge er den modstander Danmark har spillet næstflest landskampe mod. Danmark har spillet 88 gange mod dem siden 1912, og vi skal tilbage til 1998 for at finde den seneste norske sejr. Men det bliver ikke nogen ‘walkover’ for det danske landshold. Norge har fået ny landstræner efter VM-kvalifikationen kiksede for den kontroversielle Eigil Drillo, og deres nye landstræner Per-Mathias Høgmo, vil gøre meget for at trække sig sejrrigt ud af opgøret.

TV 2 i stærk opstilling
Landskampen mod Norge bliver spillet i MCH Arena i Herning, og TV 2 stiller i stærk opstilling. Vært i studiet er Peter Schmeichel, og han bliver suppleret af den tidligere landsholdsspiller og nuværende fodboldekspert Flemming Povlsen. Under kampen sidder Flemming Toft og Morten Bisgaard i kommentatorboksen. Kampen vises direkte på hele Danmarks hjemmebane – TV 2.

15. november fra 18:50 TV 2

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button