Streamingnyt

Nordisk Films streamingtjeneste Min Bio køber flere spillefilm

min bio nordisk filmMin Bio, Nordisk Films streamingtjeneste for de mindste, investerer nu massivt i indkøb af spillefilm til børn. Investeringen sker for at tilgodese børnefamiliernes ønsker om endnu mere underholdning; – også til de større søskende. En nylig gennemført undersøgelse af familiernes brug af streamingtjenester bekræfter Min Bio i deres investering og strategi.

”Det er især film og serier af længere varighed, der efterspørges. Der er en interessant nostalgisk klang over de film, der ønskes. Forældrene vil gerne have kvalitetsfilm, som de husker fra deres egen barndom til deres børn. Min Bio støver derfor klassikerne af, og sætter dem i digitale rammer, der giver nyt liv til de gode gamle kendinge fra VHS og dvd-samlingen”, fortæller Lisbet Welling, der er ansvarlig for indkøb af børneindhold til Min Bio.

”De længere film passer til børnefamiliernes dagligdag, hvor der ofte er brug for at de mindste kan få et længere pusterum i et trygt univers. Samtidig giver det forældrene mulighed for at klare de praktiske gøremål,” udtaler Lisbet Welling. 50 % af de adspurgte Min Bio kunder fortæller, at de bruger Min Bio til at give tid til madlavningen – alt imens børnene er trygt underholdt og kan slappe af efter endnu en dag fuld af indtryk.

Børnefamilien stiller krav til streamingtjenester

Min Bios undersøgelse blandt abonnenterne, viser også tendenser indenfor børnefamiliers brug af streaming og tablets. Det er tydeligt, at indholdet og underholdningen er det, der driver børnefamiliers valg af streamingtjenester. 79 % er allerede tilfredse med det nuværende indhold. Men da resultatet af undersøgelsen peger på, at nyt og spændende indhold har størst indflydelse på kundernes tilfredshed, øges fokus på indholdet nu.

Far til Fire – Favoritten blandt børnene

Den nye investering er blevet godt modtaget blandt børnene. Juli måneds forbrug viser, at de nye spillefilm ligger i toppen over det mest sete indhold på tjenesten; heriblandt ”Far til Fire Gi’r aldrig op!”. Derudover er den samlede tid foran Min Bio også øget med over 55 % på trods af det gode vejr.

Se Ole Lund Kirkegaards klassikere på tablet

Blandt de nye tilføjelser til Min Bios brede katalog er blandt andet Ole Lund Kirkegaards klassikere, ”Otto er et Næsehorn”, ”Gummi Tarzan” og ”Hodja fra Pjort”, som forældrene husker fra deres egen barndom. Der er også satset på nyere tegnefilm, heriblandt; ”Hjælp jeg er en fisk” og ”Jungledyret Hugo”, som også lever op til Min Bios ambition om at levere lokal kvalitetsunderholdning.

Titlerne opfylder konkrete ønsker fra kunderne til titler:

”De seneste udvidelser med Karla serien og Ole Lund Kierkegaards filmatiseringer har gjort, at også vores ældste datter på 8 har glæde af Min Bio. Tidligere var indholdet mest for vores døtre på 3 og 5 år” udtaler en ”Min Bio mor” i undersøgelsen.

Kilde: Nordisk film presse

I samme kategori

Back to top button