Streamingnyt

Nordisk Film+ tilføjes som mulighed i CBB Mix

I 2023 lancerede CBB deres streamingkoncept CBB MIX, og nu tilføjes en ny streamingtjeneste: Nordisk Film+ tilbyder det største udvalg af danske film og slutter sig til de andre seks tjenester, som allerede er en del af CBB MIX.

”Vi er utroligt glade for nu at kunne tilbyde Nordisk Film+ til vores kunder. Det betyder endnu mere fleksibilitet og kvalitetsindhold i CBB MIX. Med det største udvalg af danske film, er vi overbeviste om, at Nordisk Film+ vil falde i god jord hos vores kunder,” siger Andreas Damtoft Jacobsen, Head of Product & CX hos CBB.

Nordisk Film+ blev lanceret som selvstændig streamingtjeneste i efteråret 2022 og har siden styrket sin position som det bedste valg for dem, der elsker danske film. En nylig undersøgelse foretaget af analyseinstituttet YouGov* viser, at 9 ud af 10 af danskernes favoritfilm er at finde på Nordisk Film+.

”CBB’s kunder kan glæde sig til at finde danskernes favoritfilm samlet på én streamingtjeneste. Nordisk Film+ er indbegrebet filmhygge på sofaen med titler som Druk, Blinkende lygter, Den eneste ene og alle Olsen Banden-filmene,” siger Kasper Bent Rasmussen, Head of Consumer Channels hos Nordisk Film Distribution.

Ud over de danske film tilbyder Nordisk Film+ et sjovt og trygt børneunivers og håndplukkede film fra Hollywood og Norden. Filmudvalget skifter løbende, og der kommer en ny film på streamingtjenesten hver dag.

CBB MIX kombinerer små priser på mobilabonnementer med fleksibelt tilkøb af indhold fra HBO Max, TIDAL, TV 2 Play, Viaplay, Podimo, Mofibo – og nu Nordisk Film+. I anledning af at Nordisk Film+ bliver en del af CBB MIX, kan nye kunder i en begrænset periode prøve alle 7 tjenester i CBB MIX for kun 100 kr. den første måned.

*Undersøgelsen er gennemført af analyseinstituttet YouGov. Der er i alt gennemført 1.529 CAWI-interview med danskere i alderen 15-79 år i perioden 25/8-6/9 2023.

Kilde: Nordisk Film+ presse

I samme kategori

Back to top button