Branche-NytStreamingnyt

NordicBet Ligaen får fuld dækning på Viaplay

Når forårssæsonen i NordicBet Ligaen bliver sparket i gang i slutningen af februar, vil alle kampene kunne ses på Viaplay i broadcast-kvalitet og med danske kommentatorer. Samtlige 192 kampe fra Danmarks næstbedste fodboldrække vises fremover på Viaplay, mens der fortsat vil vises én kamp pr. spillerunde på TV.

Alle kampe produceres og streames i broadcast-kvalitet, og kampene kommenteres af Nordic Entertainment Groups kommentatorer.

”Det er en dejlig nyhed, at vi nu kan udvide vores i forvejen flotte portefølje af fodbold til også at omfatte samtlige kampe fra NordicBet Ligaen. Vi har i de senere år set en professionalisering i landets næstbedste række, hvor der er oprustet både sportsligt og på faciliteterne. Der er øget konkurrence og øget kvalitet hele vejen rundt, og det er glædeligt, at vi nu i et godt samarbejde med klubberne og Divisionsforeningen har fået en aftale på plads, som muliggør, at fansene kan få adgang til samtlige kampe på Viaplay”, siger Kim Mikkelsen, Group Head of Sport hos Nordic Entertainment Group.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Rent praktisk fortsætter Nordic Entertainment Group med at vælge og placere de kampe, som vises på TV, mens de øvrige kampe i hver runde programsættes af Divisionsforeningen på vegne af klubberne. Som udgangspunkt placeres og fordeles kampene torsdag-fredag-lørdag-søndag i hver spillerunde.

”Viaplay har en ambition om at være danskernes foretrukne streamingservice. Med tilføjelsen af samtlige kampe fra NordicBet Ligaen beviser Viaplay, at den er lige nøjagtigt det. De 12 hold i ligaen har stor geografisk spredning, og at Viaplay nu kan gøre samtlige kampe tilgængelige for fans rundt om i landet – uanset om man sidder i sofaen, i bussen eller på en bænk udenfor og nyder forårssolen, er endnu en milepæl i Viaplays udvikling. Vi glæder os til premieren i slutningen af februar, når ligaen starter op efter vinterpausen, siger Nordic Entertainment Groups Chief Commercial Officer, Kim Poder.

Hos Divisionsforeningen er der også stor tilfredshed med, at samtlige NordicBet Liga kampe nu kan ses på Viaplay.

”Kampen om sejren og oprykningspladserne i NordicBet Liga har været meget intens de seneste par sæsoner, og i den kommende sæson får kvaliteten og intensiteten endnu et nøk opad, når turneringsformatet i NordicBet Liga bliver det samme som i 3F Superliga med grundspil og slutspil. Derfor er vi enormt begejstrede over at kunne præsentere fans og andre fodboldelskere for alle NordicBet Liga kampe i broadcast-kvalitet på Viaplay – med start allerede fra forårsstart,” lyder det fra direktør i Divisionsforeningen Claus Thomsen.

Kilde: Nent Group presse

SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button