TV-Nyt

Nikolaj Lie Kaas er vært på ZULU Comedy Galla 2017

Zulu Comedy Galla 2017
Foto: Mikkel Russel Jensen / TV 2

Når TV 2 ZULU skyder ‘ZULU Comedy Festival 2017’ i gang med et gallashow i Operaen i København torsdag 31. august, bliver det med Nikolaj Lie Kaas som vært. Den populære skuespiller har tre gange tidligere stået i spidsen for et brag af et show i Operaen, og han var da heller ikke i tvivl, da han hørte, at jobbet var ledigt:

– Jeg tager tjansen som galla-vært. Selvfølgelig! Det er en fornøjelse at være tilbage. Showet er skide sjovt at være med til, og det er et rush at lave tv på den måde. Min opgave som vært er at få både publikum og seere til at føle sig godt tilpas, samtidig med at showet også skal have noget kant. Jeg glæder mig meget til at være en del af ‘ZULU Comedy Galla’-familien igen, siger Nikolaj Lie Kaas.

Festival i 11 dage
Stokholm, Klan, Dybvad, Breinholt, Høgsberg, Rimmer, Warberg, Talbot. De er her alle sammen, når både København og Aarhus bliver klædt på i comedy fra top til tå i 11 dage fra 31. august til 10. september. Festivalprogrammet byder på tre premierer: Martin Nørgaard er klar med sit første onemanshow, ‘Indebrændt’, Mikkel Klint Thorius premierer med sit show ‘Hvid skyld’, og Tobias Dybvad optager under festivalen afsnit til sin kommende sæson af ‘Dybvaaaaad’, der til efteråret skal vises på TV 2 ZULU.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Dertil er der smagsprøver på nogle af de comedy-shows, som endnu ikke har set dagens lys, når Christian Fuhlendorff, Nikolaj Stokholm samt Geo & Thomas Skov tester deres manuskripter til kommende shows. Publikum kan også komme på besøg i Jakob Svendsens arbejdsværelse, hvor han arbejder på sit materiale.

Varm op i hele landet
Det er niende gang, der afholdes ‘ZULU Comedy Festival’, men i år bliver det for første gang muligt at opleve festivalen i andre byer end København og Aarhus. Fem komikere, Dan Andersen, Heino Hansen, Daniel Lill, Rasmus Olsen og Morten Wichmann, pakker tourbussen og tager på ‘warm up-tour’ allerede fra 18. august med standup-konceptet ‘FEM – ZULU Comedy Festival On Tour’.

Publikum i Herning, Odense, Viborg, Thisted, Kolding, Esbjerg, Horsens, Rødovre og Aalborg kan se frem til et show, der kommer rundt i alle hjørner af comedy-genren med skarpe og humoristiske betragtninger.

From India with love

‘ZULU Comedy Festival 2017’ får også fornemt besøg fra udlandet og kan bryste sig af Indiens største engelsksprogede komiker, Vir Das, som kommer til København for første gang og optræder på Bremen Teater. Fra Canada flyver Jason Rouse ind på sin verdensturné med showet ‘Kill to Live’, og den engelskfødte komiker Al Pitcher, som nu er bosat i Sverige, tager turen over Øresundsbroen sammen med Caroline Ravn, Åsa Asptjärn og Gertrud Larsson til henholdsvis København og Aarhus med deres shows.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button