Streamingnyt

Night Stalker: The Hunt for A Serial Killer

- ny Netflix dokumentarserie

I dag offentliggør Netflix traileren til mini-dokumentarserien Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer, der fortæller den tryllebindende historie om jagten på en af de mest notoriske seriemordere i amerikansk historie, der efter en hæsblæsende efterforskning omsider blev bragt for retten.

Om Night Stalker: The Hunt for A Serial Killer dokumentar serien

I sommeren 1985 ramte en rekordhøj hedebølge Los Angeles – sammen med en række mordere og seksuelle overgreb, der ved første øjekast ikke syntes at være forbundet. Ofrene var mænd, kvinder og børn. De var i alderen seks til 82 år. De kom fra forskellige nabolag og forskellig racemæssig og socioøkonomisk baggrund. Aldrig før i kriminalhistorien havde én morder været ansvarlig for en uhyggelig række forbrydelser. En ung detektiv ved navn Gil Carrillo fra Los Angeles County Sheriff’s Department var sammen med den legendariske drabsefterforsker Frank Salerno i et kapløb mod tiden for at stoppe dette natlige monster. Og alt imens de utrætteligt arbejdede på at opklare sagen, fulgte medierne i deres fodspor, og panikken spredte sig i Californien.

Fortalt gennem rystende førstehåndsinterviews, gribende arkivoptagelser og spektakulære originalfotos repræsenterer denne serie på fire afsnit den endelige fortælling om den ikoniske, real-life horror story, der udspillede sig i LA. Den tegner et portræt af, hvordan det føltes at leve i frygt på et tidspunkt, hvor alle og enhver kunne være Night Stalker’ens næste offer. Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer er instrueret af Tiller Russell og executive produceret af Russell, Tim Walsh, Eli Holzman og Aaron Saidman.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer | Officiel trailer | Netflix
Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer | Officiel trailer | Netflix
Kilde: Netflix presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button