TV-Nyt

Nickelodeon slukker for tv-signalet og opfordrer til leg

nicklodeonhdTv-kanalen Nickelodeon opfordrer danske børn til at gå udenfor og lege, når de på den årlige ”Løb & Leg Dag” fredag den 25. juli lukker ned for både tv-programmer og hjemmeside. På dagen udfordrer Nickelodeon desuden sine fans til gå offline fra Facebook i en god sags tjeneste.

Sommeren er på sit højeste i Danmark, og det er tid til at slukke for computeren, sætte mobilen på lydløs og gå udenfor og lege.

For at markere dette afholder børnekanalen Nickelodeon på fredag den 25. juli deres årlige ”Løb & Leg Dag”, hvor både tv-programmerne og hjemmesiden lukker ned mellem kl. 13.00 og 17.00.

”Løb & Leg Dagen” finder sted i hele Nordeuropa, og tanken bag dagen er at opfordre børn til at lege sjove lege udenfor. Før dagen løber af stablen kan man derfor få masser af inspiration og ideer til sjove udendørs lege på www.nickelodeon.dk.

Sluk Facebook og støt Red Barnet Ungdom
Nickelodeon udfordrer samtidig sine fans på Facebook til selv at følge eksemplet, ved at love ikke at gå på det populære sociale medie hele ”Løb & Leg Dagen”. Det sker med en såkaldt ”like-hunter”-kampagne på www.facebook.com/nickelodeondanmark, hvor børnekanalen vil få så mange Facebook-fans som muligt til at bakke op om budskabet ved at give deres ”like”.

Alle børn, der deltager i kampagnen og lover at holde sig fra Facebook på ”Løb & Leg Dagen”, er med til at indsamle penge, som Nickelodeon donerer til den velgørende organisation Red Barnet Ungdom i Danmark.

”Løb & Leg Dagen” blev startet i 2003 af Nickelodeon i USA. Siden har dagen bredt sig til alle dele af verden og afholdes nu bl.a. i Indien, Frankrig, Sydamerika, Belgien og Portugal.

I Danmark finder ”Løb & Leg Dag” sted fredag den 25. juli, hvor Nickelodeons tv-kanaler og hjemmeside går i sort mellem kl. 13.00 og 17.00.

Kilde: Nickelodeon

I samme kategori

Back to top button