Streamingnyt

Nickelodeon lancerer ny børnebogstjeneste i Danmark – Nick Stories

Nickelodeon lancerer en helt ny børnebogstjeneste i Danmark med navnet Nick Stories. Her kan børn og voksne læse og lytte til alle de kendte historier fra Nickelodeons univers samt en masse andre kendte karakterer som Alfons Åberg, Peter Pedal, Postmand Per, Thomas Tog og populære danske titler som Rasmus Klump, Prop og Berta og Sallys far.

Nick Stories fungerer som en app på tablet eller mobil, og der vil være flere end 400 fantastiske børnebøger, der har den unikke ‘lyt&læs’-funktion, så børn helt ned til 2 år kan få adgang til bøgerne alene eller sammen med en forælder.

“Med Nick Stories giver vi danske børn og deres familier en helt ny måde at se, høre og læse om vores kendte figurer på. For os er det vigtigt, at vi bidrager til at gøre børn mere interesserede i at læse og lære nye ting. Det kan vi gøre med Nick Stories takket være det unikke format og det gode indhold fra os og de bedste danske børnehistorier,” siger Jesper Dahl, nordisk direktør i Viacom, som står bag Nickelodeon.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Mere end 400 bøger skræddersyet til børn

Bøgerne på Nick Stories er særligt udvalgt, i høj kvalitet og lavet på en måde, så de både er gode for børnene at bruge på deres tablet samt nemme at betjene for de små teknologivante brugere. Desuden har Nick Stories en smart offline-funktion, der gør det let for børnefamilier at tage bøgerne med på sommerferien.

Selve teknologien og bogudvalget er udviklet i samarbejde med den danske start-up Fairytell, der specialiserer sig i at bringe børnebogen ud i børnehøjde. Alle bøger er nøje udvalgt til målgruppen, og hver uge opdateres kataloget, så det passer til børnenes ønsker.

“Sjove, skæve og uhyggelige historier motiverer børn til at lære at læse. Nick Stories byder på nogle af de bedste børnebøger med lyt&læs. Det er vigtigt for os, at kvaliteten af fortællingerne er høj, og at vi samtidig imødekommer både børn og forældres ønsker, når de får lyst til en hyggelig bogstund sammen,” siger Henriette Høj Gharib, medstifter af Fairytell.

Alle kan abonnere på Fairytell, og det koster 39 kr. om måneden. Man opretter sig på www.nickstories.dk og henter appen via App Store og Google Play.

Kilde: Pressemeddelelse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button