YouSeeStreamingnyt

Nick Jr. Play app klar til YouSee kunder

Nu er der godt nyt til alle forældre og børn, der vil underholdes af karaktererne fra favoritserier som Dora Udforskeren, Blaze og monstermaskinerne og Paw Patrol. Børnekanalen Nickelodeon lancerer nemlig i dag den populære app ’Nick Jr. Play’ globalt, og Danmark er valgt som det allerførste land uden for USA.

Nick Jr. Play er en reklamefri og interaktiv app, hvor de mindste børn kan se deres yndlingsserier, spille spil og høre deres favoritmusik fra Nick Jr.’s univers direkte på smartphone og tablet.

”Nick Jr. Play kombinerer de yngstes favoritprogrammer med interaktive spil, som familierne kan samles om. Appen tilbyder ”edutainment” til børn, hvor formålet både er at underholde børnene, men også at uddanne dem og aktivere deres kreativitet. Danskere er digitale frontløbere, og både børn og voksne tager hurtigt nye digitale værktøjer til sig, så vi glæder os til at byde danske børn og deres forældre indenfor i Nick Jr.’s virtuelle univers,” siger Andrea Sahlgren, nordisk direktør i Viacom, der står bag Nickelodeon.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hidtil har appen kun været tilgængelig i USA, hvor den har haft stor succes med mere end 16 millioner downloads. Danske børn er blandt de første uden for USA, der får adgang til appen, når den i dag lanceres i Danmark og Storbritannien. Først i de kommende måneder bliver appen tilgængelig i andre lande.

Lanceres i samarbejde med YouSee
I Danmark lanceres appen i samarbejde med YouSee. Appen er en del af YouSee’s fordelsprogram ”YouSee More”, hvor Nick Jr. Play er en af de digitale fordele, som kunderne kan vælge.

”Nick jr. Play rammer familiens yngste perfekt, og at universet nu beriges med en app-løsning, gør det endnu nemmere for ungerne at få adgang til masser af underholdning med de karakterer, de allerede kender fra tv. Allerede nu er brugerne af Nick Jr. Play meget aktive, og når universet samtidig bliver udvidet med adgang til Nickelodeon Play, der har masser af underholdning til de 6-12-årige, forventer vi endnu flere aktive brugere,” siger Torben Rasmussen, afdelingsdirektør i YouSee.

Viacom har de seneste år satset på at få sit indhold ud via andre kanaler end tv, og for få år siden lancerede de appen Nickelodeon Play, hvor man kan se et stort udvalg af populære serier som SvampeBob Firkant, Teenage Mutant Ninja Turtles og Cat & Sam direkte på sin smartphone og tablet. Nickelodeon Play bliver også en del af YouSee More i samme fordel som Nick Jr. Play.

Nick Jr. Play kan downloades til iOS og Android.

Kilde: Viacom presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button