StreamingnytNet-TV

Netflix tilføjer Min Liste – gem tv-serier og film du vil se senere

Netflix har i dag introduceret den nye funktion “Min Liste”, der gør det nemt for Netflix-medlemmer i hele verden at gemme tv-serier og film, som de kan se, når de vil.

Fra i dag kan Netflix-medlemmer lave deres egen række på Netflix ved at tilføje titler, de gerne vil se, til Min Liste. Alle tv-serier og film, der tilføjes til Min Liste, vises på en ny, personlig række på alle enheder, der bruges til at se Netflix.

“Min Liste er endnu et eksempel på, hvordan vi hele tiden arbejder på at gøre Netflix bedre,” udtaler Neil Hunt, der er produktdirektør i Netflix. “Med Min Liste er det nu nemt for vores medlemmer at huske tv-serier og film, som de har fundet på Netflix og gerne vil se senere.”

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

For at tilføje titler til Min Liste skal man blot klikke på “Tilføj til Min Liste” der, hvor man ser oplysningerne om en titel på Netflix. Når flere titler er blevet tilføjet, præsenterer Netflix’ unikke anbefalingsteknologi medlemmet for de titler, som det er mest sandsynligt, at han eller hun vil have lyst til at se med det samme.

Yderligere data gør Min Liste mere informativ. I første omgang vil dataene kun blive brugt på webstedet, men snart vil de også blive anvendt på tværs af enheder. Man vil kunne se, når der er nye sæsoner af en tv-serie, og der vil blive gjort opmærksom på, hvis en titel snart fjernes, fordi streamingrettighederne udløber.

Introduktionen af Min Liste følger lanceringen af “Profiler”, som er en anden Netflix-forbedring, der gør det muligt for flere medlemmer i en husstand at få deres egen, personlige Netflix-oplevelse. Hver profil vil nu også have sin egen Min Liste.

Min Liste er inkluderet i den almindelige abonnementspris, uden at det koster ekstra. Min Liste bliver rullet ud i dag, og i løbet af de næste par uger vil Netflix-medlemmer i hele verden kunne få glæde af den nye funktion.


YouTube

Kilde: Netflix

I samme kategori

Back to top button