Streamingnyt

Netflix: The Rain har stor succes – kommende sæson 3 bliver seriens sidste

Den første danske Netflix serie The Rain er ganske populær på tjenesten, ikke kun i Danmark. Netflix melder faktisk, at det er den mest sete ikke engelsksproget serie lige nu. 30 millioner har set den, lyder det.

Serien er netop officielt fornyet for sin tredje sæson, men det bliver så også seriens sidste

Producent Christian Potalivo og hovedskribentskribent Jannik Tai Mosholt, som sammen med Esben Toft Jacobsen er forfatterne af “The Rain”, siger i en fælles kommentar:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Det har været en fantastisk mulighed for at lave” The Rain “og mærke den succes, serien har haft rundt om i verden, og vi føler meget privilegeret at fortsætte vores samarbejde med Netflix for en tredje og sidste sæson. Vi har altid tænkt “The Rain” som en historie fortalt over tre sæsoner og vi sigter mod at give seriens figurer en intens rejse i sidste sæson og give seerne den store finale, de fortjener, og som vi altid har forsøgt at fortælle.”

Kelly Luegenbiehl, der har titlen VP International Original Series Europa, Mellemøsten og Afrika, siger i en kommentar:

“Arbejdet med Christian, Jannik og Esben og med seriens stærke ensemble har været en fantastisk oplevelse. Selv om Danmark har en tradition for lokalt indhold, der gør sig over hele verden, er vi glade for, at serien har fængslet så mange Netflix-brugere i hele verden. ”

Sæson 3 af The Rain skulle fortsætte hvor sæson 2 slap og bliver på 6 episoder som frigives engang i 2020.

Kilde: Expressen.se

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button