Streamingnyt

Netflix teaser ny serie – The Innocents

Netflix’ nye serie The Innocents får eksklusiv premiere senere på året, men allerede nu løfter Netflix lidt af sløret

De to teenagere, Harry og June, løber hjemmefra – væk fra deres undertrykkende familier for at være sammen. Denne beslutning kaster dem ud på en usædvanlig selvopdagelsesrejse langt fra deres naive forestillinger og uskyldige drømme. Forældrenes fortiede hemmeligheder sætter de to teenageres kærlighed på en hård prøve, og deres særlige evner viser sig at udløse stærke kræfter, der har til hensigt at adskille dem for evigt.

I hovedrollerne er Sorcha Groundsell (Clique, Iona, Sleeping Lions) som June, Percelle Ascott (Wizard vs. Aliens, The Weekend Movie) som Harry og Guy Pearce (L.A. Confidential, Memento, The King’s Speech) som Halvorson.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

The Innocents er produceret af det engelske produktionsselskab New Pictures med Charlie Pattinson, Elaine Pyke og Willow Grylls i spidsen. Skaberne bag serien er Hania Elkington og Simon Duric med Chris Croucher som producer. Farren Blackburn er executive producer (sammen med Charlie Pattinson, Elaine Pyke og Willow Grylls) og instruktør på seks af seriens otte afsnit.

https://youtu.be/D0mU32tqWWM

Kilde: Netflix presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button