Streamingnyt

Netflix sikrer sig ny amerikansk komedieserie

Serien The Unbreakable Kimmy Schmidt var egentlig tænkt til visning på amerikansk tv, men nu har Netflix overtaget serien.

The Unbreakable Kimmy Schmidt produceret og skabt af Tina Fey og Robert Carlock der også stod bag serien 30 Rock.

Efter at have boet i en kult i femten år, beslutter Kimmy at genvinde sit liv og starte forfra i New York City. Kun udstyret med en rygsæk, lysende sneakers og et par gamle biblioteksbøger, er hun klar til at indtage en verden, hun ikke engang troede eksisterede længere. Med en åbensindet og ukuelig tilgang er der intet, der skal stå i vejen for hende. Hun finder hurtigt et nyt job (hvor hun arbejder for 30 Rock’s Jane Krakowski), en ny roommate (Tituss Burgess, 30 Rock) og en ny begyndelse. Castet tæller også Lauren Adams, Sara Chase, Sol Miranda og Emmy-vinder Carol Kane (Taxi, The Princess Bride).

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Hele konstruktionen af Unbreakable Kimmy Schmidt – dens skæve forudsætning, sjove og varme karakterer og serietilpassede fortælling – gør den til en perfekt Netflix-komedieserie,” siger Cindy Holland, Vice President of Original Content på Netflix. “Tina og Roberts unikke, humoristiske stemme og følsomhed trænger virkelig igennem i denne serie, og vi kunne ikke være gladere for at præsentere Unbreakable Kimmy Schmidt eksklusivt for Netflix-seere over hele verden.”

“Vi er glade for at have fået muligheden for at give Unbreakable Kimmy Schmidt premiere eksklusivt på Netflix, som har vist sig at være et fremragende sted til særpræget, originalt indhold, siger Fey og Carlock. Heldigvis vil vi stadig samarbejde med vores mangeårige partnere på Universal Television for at imødekomme Netflix’ ordre på to sæsoner. Vi voksede op på NBC, og vi vil fortsætte med at udvikle tv-projekter sammen med dem. Vi fandt inspiration til denne serie i Ellie Kempers lysende, ”all-American” ansigt, og vi ved, at hun og Kimmy Schmidt har fundet det bedst mulige hjem på Netflix.”

NBC Entertainments formand Robert Greenblatt udtaler: “Da muligheden opstod for Tina Fey og Robert Carlock for at få premiere på deres nye serie på Netflix med en ordre på sæsoner, besluttede vi, at dette var det bedst mulige scenario for at lancere denne fangende, nye serie. Selvom serien oprindeligt var udviklet til NBC, så har vi en meget dramatung midt-sæson foran os, så vi er begejstrede for denne mulighed med Netflix – det er en klar win-win-situation for alle, herunder Tina, Robert, og Universal Television. Vi taler allerede med disse ekstraordinære udviklere om at skabe noget nyt indhold til NBC, men i mellemtiden vil alle her fra Universal Television gøre alt for, at Unbreakable Kimmy Schmidt bliver et langvarigt hit på Netflix.”

Sæson 1 af The Unbreakable Kimmy Schmidt er på 13 episoder og den bliver tilgængelig engang i marts 2015 på Netflix også for danske Netflix kunder.

Der er allerede tale om sæson 2 i 2016.

Kilde: Serienytt.no

I samme kategori

Back to top button