Streamingnyt

Netflix sætter dato på deres første egne film

netflixEfter originale Netflix serier har været i fokus i nogle år, så er streaming giganten nu også blikket vendt mod film og nu har man sat dato på de første Netflix film.

De originale film Netflix har sat dato på er:

Beasts of No Nation

Premiere 16 oktober. Dette er et drama baseret på en roman af nigerianske forfatter Uzodinma Iweala. Filmen fokuserer på Agu, en børnesoldat, der er splittet fra sin familie og kæmper i borgerkrigen af et unavngivet afrikansk land.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

The Ridiculous Six

Premiere 11. december. Filmen er den første af fire Adam Sandler film, der kommer udelukkende Netflix. Filmen betegnes som en Western komedie og har navne som Taylor Lautner, Rob Schneider, Luke Wilson, Nick Nolte og Steve Buscemi.

Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend

Premiere i første kvartal af 2016.

Filmen er baseret på den anmelderroste roman Iron Knight, Silver Vase, af Wang Dulu (bog 5 i Crane-Iron Pentalogy) og blev skrevet af John Fusco (Marco Polo) og instrueret af Yuen Wo-Ping (Tai Chi Master), som også var action koreograf på Crouching Tiger, Hidden Dragon; Kill Bill; og The Matrix. I filmen medvirker Michelle Yeoh (Crouching Tiger, Hidden Dragon, The Lady) igen i rollen som Yu Shu-Lien;

Pee-wee’s Big Holiday

Premiere marts 2016. Paul Reubens vender tilbage som den excentriske Pee-Wee Herman i Pee-Wee Big Holiday.

I samme kategori

Back to top button