Streamingnyt

Netflix på vej med svensk ungdomsserie

Kærlighed, venskab og arv. Mød de privilegerede studerende på en prestigefyldt svensk kostskole, der forsøger at finde deres vej i livet – præcis som alle andre teenagere. Den endnu unavngivne serie er et ungdomsdrama instrueret af Rojda Sekersöz, som er kendt fra den anmelderroste Beyond Dreams og My Life as a Comedian. Serien, der består af seks episoder, er skabt af Lisa Ambjörn (Sommaren -85 og White Wall), Lars Beckung (Tårtgeneralen) og Camilla Holter (Rinkside og Playmakers) og bliver produceret af Nexiko.

Da Prins Wilhelm ankommer til den prestigefyldte kostskole, får han endelig mulighed for at udforske sit sande jeg og finde ud af, hvilket liv han virkelig ønsker. Wilhelm begynder at drømme om en fremtid fyldt med frihed og ubetinget kærlighed langt væk fra pligter – men da han helt uventet pludselig står som den næste i køen til tronen, bliver hans dilemma endnu større, fordi han er nødt til at træffe et valg: Kærlighed eller pligt.

Rojda Sekersöz, instruktør: ”Det her er en serie, jeg selv ville binge-watche, fordi den så fint indfanger alle de ingredienser, der gør et drama interessant; klasse, kærlighed, loyalitet, magt. Jeg elsker at dykke ned i specifikke verdener, og det her er en virkelig spændende verden for mig som instruktør at udforske og forme. Det føles superspændende, sjovt og kraftfuldt også at have muligheden for at give verden et bredere billede af Sverige gennem Netflix.”

Lisa Ambjörn, manuskriptforfatter: ”Da “Megxit” ramte Storbritannien bare få måneder, efter at Prins Carl Philip havde kommenteret, at hans børn nu ville få muligheden for at skabe deres egen fremtid, da det svenske kongehus blev mindre – da indså jeg, at vi virkelig havde fat i et brandvarmt emne. Jeg er stolt af at være en del af det her modige team, der ikke viger tilbage fra en mægtig historie om arv, ære, klasse og tradition. Bliver vi til dem, vi gerne vil være – eller dem, andre forventer, vi skal være? Med dette ungdomsdrama ønsker jeg at udfordre og underholde og, vigtigst af alt, at tage vores unge publikum seriøst.”

Tesha Crawford, Director of International Originals Northern Europe hos Netflix: “Vi blev straks draget mod denne ungdomsfortælling og dens friske syn på kærlighed, venskab og klasse. Vi er også meget stolte af at samarbejde med Rojda Sekersöz, en af Sveriges største instruktørstjerner. Hun er en unik og vigtig stemme i den her industri, og vi kan slet ikke vente med at bringe denne serie til live med hende og resten af teamet.”

Serien er skrevet af Lisa Ambjörn (hovedforfatter), Pia Gradvall, Sofie Forsman og Tove Forsman og bliver produceret af Lisa Berggren Eyre og Martin Söder hos Nexiko. Lars Beckung agerer executive producer.

Serien, som endnu ikke har en titel, får premiere globalt på Netflix i 2021.

Kilde: Netflix presse

Euro 2020 ViaplayReklamelink

I samme kategori

Back to top button