Netflix

Netflix på vej med ny dansk krimiserie

- skabt af Ingeborg Topsøe og instruktør Per Fly

Netflix melder at de fortsat investerer i dansk indhold.  Reservatet (arbejdstitel) er en ny dansk krimiserie skabt af den danske manuskriptforfatter Ingeborg Topsøe og instrueret af den Robert-vindende instruktør Per Fly.

Reservatet (arbejdstitel) introducerer os for en nutidig upstairs/downstairs-virkelighed i en original, karakterdrevet krimiserie i 6 afsnit á 45 minutter, skabt af Ingeborg Topsøe, instrueret af Per Fly og produceret af Claudia Saginario for Uma Film.

Om Reservatet (arbejdstitel)

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Da den unge, filippinske au pair Ruby forsvinder i et af Danmarks mest velhavende kvarterer nord for København, er naboen, Cecilie, overbevist om, at der er sket hende noget. Cecilies egen au pair, Angel, prøver at komme til bunds i de rygter, der florerer blandt områdets mange au pairs, mens mistanken om en forbrydelse vokser.

Sagen om den forsvundne udlænding er imidlertid underprioriteret hos politiet, og den nyudklækkede efterforsker Alicia har brug for al den hjælp, hun kan få. Cecilie og Angel står klar til at hjælpe, og langsomt bliver magtstrukturer og privilegier blotlagt i de pæne hjem. Men Cecilies dedikation til at finde sandheden bliver sat på prøve, da Rubys forsvinden viser sig at trække tråde helt ind i Cecilies egen familie. Hun er tvunget til at konfrontere sine egne blinde vinkler og se sin familie og det miljø, som hun opdrager sine børn i, i et helt nyt lys.

“Jeg har altid været fascineret af dynamikkerne og magtbalancen i familien. I RESERVATET er de dynamikker sat på spidsen, fordi klasse, køn og etnicitet er en synlig del af hverdagen i de hjem, vi følger. Jeg er selv opvokset med au pairs, og det er et fascinerende paradoks, når vi udliciterer omsorgen og intimiteten i et hjem til en ansat – og samtidig insisterer på, at de er en ‘del af familien’. Det er dette paradoks, som Rubys forsvinden blotlægger, og som serien langsomt dissekerer,” siger hovedforfatter Ingeborg Topsøe.

“I denne serie gør vi en relativt lukket verden tilgængelig og åbner op for et hidtil uset miljø blandt filippinske au pairs i Danmark. Publikum bliver indhyllet i en spændende thriller, og alle kommer under mistanke, når vi undersøger, hvad der ligger til grund for en ung au pairs forsvinden,” siger konceptualiserende instruktør Per Fly.

Kilde: Netflix presse

I samme kategori

Back to top button