StreamingnytNet-TV

Netflix offentliggører ny Hemlock Grove trailer

Den nye originale Netflix gyser/thriller serie Hemlock Grove har premiere 19. april og Netflix har netop frigivet en trailer for serien, der er baseret på Brian McGreevys roman af samme navn.

Hemlock Grove udspiller sig i en lille by i den amerikanske delstat Pennsylvania, hvor en 17-årig pige pludselig findes død. Enhver af flækkens borgere – eller monstre – kunne være morderen, og intet er, hvad det ser ud til at være.

Se Hemlock Grove Traileren

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Godfrey-klanen regerer Hemlock Grove, men en sigøjnerfamilies ankomst vækker gamle rivaliseringer og stærke følelser. Omfatter deres dystre hemmeligheder mon også mord?
Da en ung pige lemlæstes og myrdes, erfarer den lille by Hemlock Grove, hvad frygt virkelig er. Men skal indbyggerne frygte et monster … eller en af deres egne?
Da den lille by Hemlock Grove rammes af et mord, er alle under mistanke. Nogle mener, det var et dyreangreb, men det begynder at svirre med rygter om en varulv.
En ung pige er blevet myrdet, og to studerende jagter morderen på egen hånd. Men deres egne mørke hemmeligheder bringer dem under mistanke.

I samme kategori

Back to top button