Streamingnyt

Netflix nu en mulighed som en del af Telmore abonnementet

Telmore løfter i dag sløret for et nyt strategisk partnerskab med Netflix, der træder ind i selskabets digitale underholdningsprodukt: Telmore Play. Partnerskabet skal styrke Telmores ambition om at være det stærkeste brand i markedet med fokus på at levere den bedste digitale underholdning on demand til danskerne. For Netflix er samarbejdet det første af sin slags i Norden.

Den nye portefølje betyder blandt andet, at kunderne nu kan opgradere deres eksisterende Telmore Play pakke til også at inkludere Netflix. I forvejen er stærke digitale tjenester som Viaplay, TV 2 Play, HBO Nordic, Bookmate og Telmore Musik allerede tilgængelige i Play universet.

Telmore priser og pakker

Telmore Play kommer fremover i fem forskellige pakker, og priserne for pakkerne med Netflix varierer fra 299 til 399 kr/md, hvor sidstnævnte udover det fulde udvalg af underholdning også som noget helt nyt indeholder fri data.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Reaktioner på Netflix hos Telmore

“Netflix er den absolut største spiller på streamingmarkedet, og med det ny samarbejde får vi et endnu stærkere og attraktivt produkt, der giver vores kunder adgang til digital underholdning on demand i absolut verdensklasse,” siger Henrik Lehman, der er direktør i Telmore.

Hos Netflix er der ligeledes stor begejstring for den nye aftale, og for at kunne invitere netop Telmores kunder med ind på danskernes foretrukne streaming-platform.

“Vi er enormt stolte over, at Netflix har indgået dette samarbejde med Telmore, og at vi nu er en del Telmores brede produktportefølje. Samarbejdet sikrer, at Telmores kunder fremadrettet får nemmere adgang til vores danske – såvel som vores internationale indhold, og kan se populære titler som The Rain, LCDP, Tiger King og Stranger Things, som en integreret del af deres mobilabonnement, siger Patrick Danckwardt, Head of Business Development hos Netflix Nordics.

Telmore har mere end 700.000 kunder, og heraf har ca. en tredjedel et abonnement med adgang til underholdningstjenester.

Bestil Telmore med streaming her

Kilde: Telmore presse

creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button