StreamingnytNet-TV

Netflix lancerer ny familieside

Det er snart sommerferie, og mange familier har booket sommerferien. Under en ofte regnfuld ferie i det danske kan det stille krav til underholdningen af familiens poder. I dag – og inden skolernes sommerferie – lanceres Netflix Families (www.netflix.com/families) – et nyt ”mødested”, hvor familiens underholdningsbehov kan blive dækket, hvis vejret skulle invitere til indendørsaktiviteter. Forældre kan her finde de efterhånden velkendte Netflix-rækker udelukkende fyldt med gode anbefalinger til populære familiefilm og -serier. På den nye familieside kan forældre også finde informationer og hjælp til streaming og se videoer om, hvordan andre familier bruger Netflix. Den nye familievenlige Netflix side er tilgængelig fra alle computere og tablets for både medlemmer og ikke-medlemmer.

“Netflix tilbyder en simpel og nem-at-bruge mulighed for god underholdning, og vi synes, at det skal være præcist lige så nemt for familien at finde noget at se, som alle kan hygge omkring”, siger Ted Sarandos, indholdsdirektør hos Netflix.  “På vores nye Netflix familieside har vi brugt vores egen algoritme til at kreere lister med titler, som vi er sikre på, at hele familien vil elske. På ’Hvornår er vi der?’ listen har vi eksempelvis samlet titler på tv-serier og film, som er ideelle at se på en tablet under en længere tur ud til sommerhuset.”

Netflix undersøgelse af danske familiers seer-vaner

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ny undersøgelse foretaget for Netflix viser, 90 % af alle danske børn i dag ser børneprogrammer på en computer. 37 % af alle børn bruger i dag en tablet til formålet. Undersøgelsen viser også, at mange forældre bekymrer sig om, hvad deres børn ser i tv. Ikke mindst vil mange forældre gerne undgå, at deres børn bliver eksponeret for reklamer midt i en børnefilm eller -serie. Af undersøgelsen fremgår det, at 45 % af de adspurgte forældre synes, det er vigtigt, at deres børn kan se børnefilm og -serier uden at blive afbrudt af reklamer. 41 % af de adspurgte forældre fortæller også, at deres børn er blevet eksponeret af noget på tv, som har skræmt dem.  

Andre resultater fra undersøgelsen:

  • Til spørgsmålet: Bruger dit/dine børn en streaming tjeneste til at se børneprogrammer, svarer 17 % ja.
  • 25 % af forældrene siger, at deres børn ser mellem 1-2 timers TV eller film om dagen uden en voksen
  • 20 % af forældrene siger, at de ser 1-2 timers TV eller film sammen med deres barn/børn om dagen

Netflix’ nye familieside komplimenterer Netflix’ faste børnesektion “Kun for børn”, som tilbyder tusindevis af titler for børn i alderen 2-12 år. Via Netflix Families kan børn se Netflix på en sikker måde, og forældrene kan vide sig sikre på, at deres børn ikke bliver eksponeret for reklamer.

Om undersøgelsen
Undersøgelsen om familiers seer-vaner er udført af Norstat for Netflix i marts måned 2013. Panelet bestod af 1000 respondenter fra hvert nordisk land, som Netflix er tilstede i (Danmark, Norge, Sverige og Finland). Alle interviewpersoner var forældre med børn under 12 år. 

Kilde: Netflix

I samme kategori

Back to top button