Streamingnyt

Netflix lancerer en ny måde at købe tjenesten på – Netflix kortet

netflixHar du ikke et kreditkort eller en PayPal-konto? Det skal ikke længere være en hindring. Verdens førende udbyder af internet-tv præsenterer nu endnu en måde, du kan udforske dine yndlingsfilm og -serier på. Fra denne sommer bliver det endnu nemmere at se en masse serier og film med Netflix-kortet. Netflix giver dig en helt ny måde at gå på opdagelse i internet-tv på, så du kan nyde det fristende udbud af tv-serier, dokumentarfilm, comedy og film. Du kan se de nyeste serier som Sense8, Dragerytterne: Kapløb til kanten eller den nyeste sæson af Orange Is the New Black. Se dit yndlingsprogram igen og igen, og udforsk alt det, der er at finde på Netflix.

Hvor kan du få Netflix-kortet?

Med et Netflix-kort kan du indsætte kredit på en eksisterende Netflix-konto eller oprette en ny konto. Kortet kan bruges til alle abonnementstyper og er tilgængeligt med tre beløb: 150, 250 eller 500 kroner. Brugere kan aktivere Netflix-kortet uden at indtaste andre betalingsoplysninger som et kreditkort eller PayPal og har dermed fuldstændig kontrol over udgifterne. Netflix-kortet kan købes hos Fona, Coop og GameStop, og flere butikker kommer til i de kommende måneder.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Opsætning af din Netflix-konto

Med Netflix bestemmer du, hvad der er i fjernsynet i aften. Slug en hel sæson af en af dine yndlingsserier, skab den perfekte filmaften, eller få endelig set alle de gode dokumentarfilm, du ikke har nået – det er helt op til dig. Men hvordan kommer du i gang? Der er forskellige måder at bruge Netflix på via smart-tv, mobil, tablet, computer eller spilkonsol. Log ind på en af disse enheder og se videre fra det sted, du stoppede sidst.

Sådan bruger du Netflix-kortet

Skrab bagsiden af kortet for at få din kode. Indtast koden når du opretter en ny konto eller føj den til din eksisterende Netflix-konto. Netflix-kortet fungerer både med nye og eksisterende konti. Med Netflix-kortet får nye medlemmer stadig den første måned gratis, og der er ingen binding. Du kan bruge den købte værdi på enhver type Netflix-abonnement. Gå ind på www.netflix.com/gift for at indløse gavekortet.

 

I samme kategori

Back to top button