Streamingnyt

Netflix Halloween-favoritter

Halloween er over os, og uhyggen spreder sig med græskarhoveder, spøgelser, monstre og hekse. Derfor guider vi denne gang til film på Netflix, som kan få hårene til at rejse sig. Nogle mere uhyggelige end andre, og lidt for både store og små.

Alle Netflix’ Halloween-favoritter kan ses her: www.netflix.com/halloween

Overnaturlige fænomener
En genial – og nu også usynlig – videnskabsmand i Hollow Man, et monster der angriber New York i Cloverfield og sære væsener i The Village står for underholdningen, hvis du er til film med overnaturlige elementer.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

 

     

Hollow man

Cloverfield

The Village

 

Efter solnedgang

Kommer vampyrer og varulve frem. Få et godt gys med den svenske vampyrfilm Lad den rette komme ind, som har mere end blodige hugtænder på hjertet. Du møder også vampyrer i Tim Burtons gyser-komedie Dark Shadows, hvor Johnnny Depp har iført sig sort kappe og hugtænder. Og i Netflix-serien Hemlock Grove står den på gys, mord, varulve og intriger i seriens 13 afsnit.

 

     

Lad den rette komme ind

Dark Shadows

Hemlock Grove

 

Gys i børnehøjde

Shrek fortæller uhyggelige historier, og Ginormica og monstrene møder de uhyggelige rumgræskar – alt sammen i DreamWorks Spooky Stories. Og så underholder Goonierne de mindste med en mystisk skattejagt i et underjordisk rige fyldt med uhyggelige fælder.

 

   

DreamWorks Spooky Stories

Goonierne

 

Klassiske gys

Nogle film kan man bare se igen og igen – også selvom de er fyldt med uhygge. Få et gensyn med Hannibal Lecter i Ondskabens øjne og Patrick Bateman i American Psycho. Hvis du ikke er til seriemordere, har vi en anden klassiker, der gyser knap så meget på trods af spøgelsesplageånderne: Ghostbusters.

 

     

Ondskabens øjne

American Psycho

Ghostbusters

 

De gys, der bliver ved og ved

Det er ikke altid, at én film i rækken er nok, og så skal der fortsættelser til for at holde spændingen. Det har vi set med film som Scary Movie, Scream og SAW, som du kan se nogle af efterfølgerne til på Netflix.

 

     

Scary Movie 2 og 4

Scream 4

Saw: The Final Chapter      

Kilde: Netflix

I samme kategori

Back to top button