Netflix

Netflix Geeked Week 2023

Ventetiden er forbi! Netflix’s Geeked, det ultimative event for underholdning i dine yndlingsgenrer, er tilbage for tredje gang med den årlige Geeked Week. Gør dig klar til en episk uge med virtuel fejring fuld af premierer, nyheder, første kig, hemmeligheder fra bag kulisserne, nyt merchandise og flere sjove overraskelser fra dine yndlingsserier, -film, -animationer og -spil.

Fra mandag den 6. november (også kendt som Stranger Things-dag) til og med søndag den 12. november er Geeked Week stedet for hotte opdateringer på 3 Body Problem, Avatar: Den sidste luftbetvinger, The Brothers Sun, Damsel, Devil May Cry, Læg verden bag jer, Rebel Moon, Tomb Raider: The Legend of Lara Croft og endnu flere forbløffende afsløringer, lover Netflix i deres pressemeddelelse.Geeked Week 2023 | Officiel trailer | Netflix
Geeked Week 2023 | Officiel trailer | Netflix

Annonce - artiklen forsætter nedenunder


Hold dig opdateret på GeekedWeek.com, hvor du løbende finder meddelelser om udgivelser og hemmeligheder, der vil få dit filmelskende hjerte til at springe et slag over. Følg også med på YouTube, X, Twitch, Facebook, og TikTok for at være fuldt opdateret på alt, der har med Geeked Week og dine Netflix-favoritter at gøre.

Kilde: Netflix presse

I samme kategori

Back to top button