Streamingnyt

Netflix Games til mobilen

Netflix medlemmer over hele verden kan nu spille fem mobilspil på en enhed efter eget valg: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: Spillet, Shooting Hoops, Card Blast og Teeter Up.

Netflix ønsker at udvikle et spilbibliotek med noget for enhver smag – uanset om du vil spille et spil, hvor du starter forfra hver gang, eller om du vil fordybe dig i en længere spiloplevelse, hvor du får mulighed for at dykke ned i din yndlingshistorie. Man er i den tidlige fase med at udvikle dette område, men du kan altså få et indtryk allerede nu.

Her er, hvad du skal vide for at komme i gang med at spille:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

 

Niveau 1: Dit Netflix-medlemskab er din adgangsbillet 

Det eneste, du behøver, er et Netflix-abonnement – der er ingen reklamer, ingen ekstra gebyrer og ingen køb i appen.

 

Niveau 2: Android-venlig

Netflix mobilspil er tilgængelige på Android-enheder, når du logger ind på din Netflix-profil:

  • Medlemmer med en Android-telefon vil kunne se en separat spillinje og spilfane, hvorfra man frit kan udvælge og downloade sit spil.
  • Medlemmer med en Android-tablet vil kunne se en spillinje og have mulighed for at vælge spil fra rullemenuen med kategorier.

 

Niveau 3: Spillere fra hele verden er velkomne

Netflix mobilspil er tilgængelige på mange af de sprog, der understøttes af  tjenesten – så dine spil vil automatisk være indstillet efter præferencerne på din Netflix-profil. Hvis dit sprog ikke er tilgængeligt endnu, vil spillene som standard være på engelsk.

 

Niveau 4: Og ja, det omfatter alle profiler på din konto

Medlemmer vil kunne spille spil på flere mobilenheder med den samme konto. Netflix giver dig besked, hvis du når grænsen for antal enheder. Hvis det er nødvendigt, kan du logge af de enheder, der ikke er i brug, eller deaktivere dem på Netflix.com for at frigøre en plads.

 

Niveau 5: Kun for voksne

Netflix forstår, hvor vigtigt børns sikkerhed er for forældre og andre omsorgsperoner, som bruger deres tjeneste. Derfor er disse spil ikke tilgængelige på profiler, der er indstillet til børn. Hvis du har indstillet en pinkode for at undgå, at børn får adgang til en voksenprofil, vil den samme pinkode være påkrævet for at logge ind på Netflix og få adgang til spillene på en enhed.

 

Niveau 6: Ingen forbindelse? Intet problem!

Nogle mobilspil kan kræve internetforbindelse, mens andre kan spilles offline – så de lange køreture med dårlig wifi bliver mere overkommelige.

Kilde: Netflix presse

I samme kategori

Back to top button