Streamingnyt

Netflix fortsætter sin vækst

Streamingtjenesten Netflix indfrier de skyhøje forventninger og mere til fremgår det af de seneste regnskabstal. Antallet af abonnenter fortsætter med at vokse, så Netflix nu har rundet 40 mio. brugere, heraf over 30 mio. i USA alene. I det kommende kvartal forventer Netflix at nå 10 mio. internationale abonnenter.

Netflix overhaler dermed HBO i USA, der til sammenligning har 28,7 millioner kunder. 

De gode resultater sender Netflix-aktien op med 10 pct, hvilket betyder at aktien i de seneste 12 måneder samlet set er steget med hele 440 pct.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Netflix har haft stor succes i det seneste år ved at lancere originale tv-serier som House of Cards og Orange is the New Black samt en genoplivning af kult-serien Arrested Development. Netflix har planer om at lancere dobbelt så meget egenproduceret indhold i 2014 og Netflix har desuden formået at sikre sig flere store aftaler om mere indhold til streamingtjenesten.

Analytikere har dog advaret om, at satsningen på de dyre egenproduktioner er med til at sende Netflix omkostninger op på et for højt niveau og desuden bliver rettigheder til indhold stadig dyrere.

I samme kategori

Abonnér
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button