Streamingnyt

Netflix første danske orignalserie The Rain får også en sæson 2

Der er mere regn i vente. Netflix har nemlig fornyet sin første danske originale serie The Rain med en sæson 2. Serien, der er skabt af Jannik Tai Mosholt, Esben Toft Jacobsen og Christian Potalivo, har vundet indpas hos seerne globalt. Det gælder blandt andet USA, Storbritannien, Brasilien, Frankrig, Tyskland og i hjemlandet Danmark. Netflix påbegynder produktionen senere på året og udkommer i 2019.

Kelly Luegenbiehl, Netflix vicedirektør for internationalt originalt indhold, siger:

“Vi glæder os til at samarbejde med de talentfulde skuespillere og skabere af sæson 1 i endnu en sæson. The Rain fortæller en menneskelig historie, som man nemt kan relatere til, og serien berører universelle temaer, som alle kan identificere sig med. Det faktum, at sæson 1 er nået ud til seere over hele verden, beviser endnu engang, at stærke historier kan krydse grænser.”

Jannik Tai Mosholt, hovedforfatter og idemand bag The Rain siger:

“Vi er meget taknemmelige for seriens succes og den overvældende positive respons, vi har fået fra seerne. Vi er meget begejstrede for, at det er blevet muligt at lave sæson 2 af The Rain. Vi har stadig mange historier at fortælle om karaktererne og meget mere at udforske i The Rain-universet. Og vi kan ikke vente med, at alle skal se det.”

Peter Bose, partner hos Miso Film, siger:

“Modtagelsen af serien har været fantastisk, og vi er stolte over at fortsætte vores samarbejde med Netflix omkring The Rain sæson 2”.

Kilde: Netflix presse

I samme kategori

Back to top button