Streamingnyt

Netflix er nu næsten global

netflixNetflix lancerede i dag sin service globalt, og streamingtjenesten blev dermed tilgængelig i flere end 130 nye lande verden over på en gang. Netflix’ medstifter og administrerende direktør, Reed Hastings, offentliggjorde nyheden ved sin hovedtale på CES 2016 i dag, og det nye, globale Netflix var en realitet fra det øjeblik, Hastings annoncerede tiltaget.

– I dag er I vidner til fødslen af et helt nyt, globalt internet tv-netværk, sagde Reed Hastings.

– Den globale lancering betyder, at forbrugere verden over – fra Singapore til St. Petersborg og fra San Francisco til Sao Pablo – får mulighed for se serier og film på samme tid. Ventetiden er forbi. Med hjælp fra internettet lægger vi magten i forbrugernes hænder, så de kan se præcis, hvad de vil, hvor de vil, fra enhver platform.

Alle Netflix-abonnenter verden over kan se originale serier fra Netflix som fx Marvel’s Daredevil og Marvel’s Jessica Jones, Narcos, Sense8, Grace og Frankie og Marco Polo. De får også adgang til Netflix’ udvalg af indkøbte tv-serier og film. Alene i 2016 har Netflix en ambition om at udgive 31 nye og tilbagevende originale serier, 24 originale spillefilm og dokumentarer, et bredt udvalg af stand-up shows samt 30 originale serier til børn. Alt sammen indhold, der bliver tilgængeligt på samme tid for alle brugere verden over.

Netflix kan tilgås på engelsk i de fleste nye lande, men streamingtjenesten har også i dag tilføjet arabisk, koreansk og simplificeret og traditionel kinesisk til de 17 sprog, der allerede understøttes.

– Vi vil lytte, og vi vil lære, og dermed vil vi løbende tilføje flere sprog, mere indhold og flere måder, hvorpå man kan tilgå Netflix, sagde Hastings.

– Vi glæder os til fremover at give folk over hele verden historier fra hele verden.

Netflix er endnu ikke tilgængelig i Kina, selvom streamingtjenesten fortsat undersøger mulighederne for, at kineserne også får adgang til Netflix. Tjenesten bliver heller ikke tilgængelig i Krim, Nordkorea og Syrien grundet den amerikanske regerings restriktioner for amerikanske virksomheder.

Siden lanceringen af Netflix i 2007 er tjenesten vokset globalt. Først til Canada, derefter til Latinamerika, Europa, Australien, New Zealand og Japan til at omfatte 60 lande.

Netflix kan tilgås via en hvilken som helst enhed med internetadgang, herunder computer, tablet, smartphone, smart TV og spilkonsoller og finder automatisk den bedst mulige opløsning afhængig af bredbåndsforbindelsen. Adskillige titler, inklusiv de originale serier og film fra Netflix, er tilgængelige i HD-format med Dolby Digital Plus 5.1 surround sound samt i Ultra HD 4K. En avanceret teknologi, som anbefaler titler og gør det muligt at oprette op til fem profiler, hjælper brugerne med at finde netop den underholdning, de vil elske.

Kilde: Netflix

 

I samme kategori

Back to top button