StreamingnytNet-TV

Netflix er dyrest i Danmark

netflix priserNetflix er netop lanceret i Holland, så der er efterhånden en del lande med Netflix. I Holland koster Netflix 60,- danske kroner, og det fik os her på DIGITALT.TV til at tjekke priserne på Netflix generelt. Hvor er Netflix egentlig billigst og dyrest?

For at tjekke priserne benyttede vi af DNS tjenesten Unotelly, hvor man enkelt kan skifte Netflix land. Det var således bare at skifte land på opsætningssiden og efterfølgende gå ind på signup.netflix.com og se prisen. Herunder får du vores pristabel.

Netflix pristabel – Danmark er dyrest

[table id=80  /]

I DIGITALT.TVs pristjek fremgår det, at det dyreste land at abonnere på Netflix er i Danmark, mens Brasilien har den laveste pris. Prisforskellen mellem dyrest og billigst er således 37,- / måned.

I de nordiske lande, så er det Finland der er billigst med en pris på 60,- / måned, mens amerikanerne betaler 45,- / måned.

Netflix har, som mange andre i Europa, valgt at lægge distributionen i Luxembourg. Det giver dem mulighed for kun at betale tre procent i moms, så det er altså ikke den danske moms eller skatter, der gør at Netflix er dyrere i Danmark. Først fra 1. januar 2015 træder der dog en ny EU-lov i kraft, der betyder, at momsen skal betales ud fra det land, modtageren sidder i. 

Netflix billigst muligt

Hvis du gider besværet, så er det teknisk set muligt at oprette en Netflix konto i et andet land, hvis du f.eks. anvender Unotelly DNS Service og f.eks. ved oprettelse af amerikansk konto får oprettet en amerikansk PayPal konto

Der er som sådan ikke forskel på en Amerikansk og Dansk konto bortset fra prisen. Det er din lokation, når du benytter servicen, der bestemmer indholdet, så du kan med en billigere amerikansk Netflix konto godt se det danske Netflix. En amerikaner på ferie i Danmark vil også umiddelbart kun kunne se Dansk Netflix indhold, hvis denne bruger sin konto her.

netflix_regionunodns

Vi bruger Unotelly DNS service der koster omkring 22,-/md, der er 8 dages gratis prøvetid, så i princippet kan det pt. lade sig gøre uden ekstra omkostninger. Der er også andre tjenester som f.eks. Unlocator.com

I samme kategori

Back to top button