Netflix

Netflix bestiller opfølger til svensk film – Af Sporet 2

Netflix melder at de har bestilt en opfølger til den svenske komedie/drama film Af Sporet. Den planlagte premiere er engang i 2025.

Mens første film havde Vasa skiløbet som en del af handlingen, så bliver det cykelløbet Vätternrundan, der er en del af den kommende film, som får direkte premiere på Netflix, hvor den første film også kort var i svenske biografer.

Netflix beskriver handlingen således: Katia Winters karakter Lisa nu lever et almindeligt familieliv med datteren Elvira og kæresten Anders. Derudover skal hun cykle Vätternrundan sammen med sin bror Daniel.

Da Daniels kone Klara vil skilles, beslutter han sig for i stedet at køre kapløbet med Klara. Samtidig tøver Lisa med at købe hus og blive gift. “Mens Daniel og Klara forsøger at lappe deres forhold, begynder Lisa at flirte med en gammel eks. En snoet rejse venter parret – både billedligt og bogstaveligt.”

På rollelisten: Katia Winter, Fredrik Hallgren, Rakel Wärmländer, Ulf Stenberg, Alexander Karim, Claes Månsson og Sten Ljunggren.

– Jeg er meget glad for, at der kommer en efterfølger til “Af Sporet”. Jeg glæder mig til at spille Lisa igen og til at arbejde med et fantastisk hold, siger Katia Winter i en kommentar og fortsætter:

– Den første film var meget værdsat af mange, så det føles fantastisk at give publikum endnu en film. Det føles meget spændende, at den også har premiere på Netflix og har mulighed for at nå et bredt publikum.

Kilde: Netflix

I samme kategori

Back to top button