Streamingnyt

Netflix bekræfter Stranger Things sæson 4

Man skulle forbi rulleteksterne i tredje sæsons sidste, hæsblæsende afsnit for at få en ide om, at der meget muligt kunne komme en ny og fjerde sæson af Stranger Things, der har taget både danske og udenlandske fans med storm. Og nu er det officielt – der kommer en fjerde sæson!

Netflix har nemlig forlænget Stranger Things til en fjerde sæson og har skrevet under med serieskabere og showrunners, The Duffer Brothers, på en flerårig film- og seriekontrakt.

”The Duffer Brothers har med Stranger Things fascineret seere verden over, og vi er henrykte over at fortsætte samarbejdet med dem, så vi kan bringe deres livlige fantasi ind i andre film- og serieprojekter til stor glæde for vores medlemmer,” siger Ted Sarandos, Chief Content Officer i Netflix. ”Vi kan ikke vente med at se, hvad The Duffer Brothers har at byde på, når de træder ud af The Upside Down-verdenen.”

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Vi er utroligt glade for at fortsætte vores gode forhold til Netflix, som tog en kæmpe chance med os og vores show – det har ændret vores liv for evigt. Vi kan ikke vente med at fortælle mange flere historier sammen – og vi starter selvfølgelig med et returvisit til Hawkins!”

Hvornår genbesøget til Hawkins kan ses på Netflix verden over, glæder alle sig til at fortælle på et senere tidspunkt…

Tvillingebrødrene blev opfostret i Durham, North Carolina og begyndte at lave film i tredje klasse ved brug af det Hi8 videokamera, som de fik i gave af deres forældre. Senere startede de på Chapman University’s Dodge College of Film and Media Arts, hvor de i 2007 dimitterede med speciale i filmproduktion.

Duffer-brødrene skrev og instruerede flere kortfilm efter deres dimission, som tiltrak opmærksomhed fra både Warner Bros, der opkøbte deres manuskript til den post- apokalyptisk gyserfilm Hidden, os hos filmproducent M. Night Shyamalan, der hyrede dem som forfattere til flere episoder af Fox-serien Wayward Pines.

For at bygge videre på deres voksende succes, pitchede Duffer-brødrene deres idé til Stranger Things som en hyldest til 1980’er-genre-filmene. Serien blev samlet op af Netflix og fik en anmelderrost premiere i sommeren 2016. En premiere, der blev til et globalt fænomen med Matt og Ross ved roret som forfattere, instruktører og showrunners.

Stranger Things har opnået over 50 prisnomineringer. Herunder the Emmys, the Golden Globes, the Grammys, SAG, DGA, WGA, BAFTA, the Art Directors Guild, the People’s Choice Awards samt mange flere.Stranger Things 4 | Officiel bekendtgørelse
Stranger Things 4 | Officiel bekendtgørelse


Kilde: Netflix presse

I samme kategori

Back to top button