Streamingnyt

Netflix annoncerer ny animationsserie i 2015

netflixF is for Family er en animeret serie baseret på en komedie af Bill Burr, som kommer eksklusivt på Netflix i alle lande, tjenesten er tilgængelig i 2015. Serien, der består af seks episoder, er produceret af Gaumont International Television og Wild West Television. Serien markerer Gaumonts amerikanske produktionsholds første skridt ind i animationsverdenen og trækker samtidig på ekspertisen fra Gaumont Animation i Frankrig.

F is for Family, som er skabt af Bill Burr og Emmy-vinderen Michael Price (The Simpsons), følger familien Murphy i 70’erne i en tid, hvor man måtte give sine børn en endefuld, ryge indendørs og tage våben med i lufthavnen. Burr lægger stemme til karakteren Frank Murphy, som er familiens patriark; Laura Dern lægger stemme til Franks kone, Sue; og Justin Long lægger stemme til familiens ældste søn, Kevin. Serien er produceret af Burr, Vince Vaughn (“Art of Conflict,” “The Break Up,” “Couples Retreat”), den Emmy-nominerede Peter Billingsley (“Dinner for Five,” “Couple’s Retreat”) og showrunner Michael Price. Michael Lagnese og Victoria Vaughn, fra Wild West Television, er medproducenter på serien.

“Bill Burrs stand up shows er populære verden over, og vi glæder os til at præsentere hans på en gang nostalgiske og hårdnakkede perspektiv på familiekomedien i denne originale, animerede serie,” siger Cindy Holland, Vice President of Original Content hos Netflix.

“Bill Burrs stemme er både smitsom og relaterbar, og den fanger de små, komiske øjeblikke i vores hverdag,” forklarer Katie O’Connell, CEO for Gaumont International Television. “Vi er begejstrede for, at vi i samarbejde med vores partnere på Wild West Television kan bringe hans morsomme og kantede komediestil med ind i F is for Family. Det giver os chancen for at vise den store mængde af animationstalenter, der er hos Gaumont Animation. Netflix er det perfekte hjem for denne serie.”

F is for Family er præcis den serie, jeg altid har villet lave. Den portrætterer alle karaktererne fra min barndom, præcis som jeg husker dem. Heldigvis er det som om Mike Price og alle andre på Wild West kender de samme mennesker, som jeg voksede op med. Det bliver virkelig sjovt at fortælle de her historier,” siger Bill Burr.

”Bill har den sjoveste og mest originale stemme, der findes. Vi er alle glade for at arbejde sammen med Netflix om det her projekt,” siger executive producer Vince Vaughn.

“Det vigtigste er, at der ikke findes et bedre netværk i tv-branchen. De er en sand ’game changer’, som evner at give god kreativ støtte og at nå et verdensomspændende publikum,” siger executive producer Peter Billingsley.

Bill Burr er en amerikansk stand-up komiker, radiovært og skuespiller, bedst kendt for film som Date Night, The Heat, Stand Up Guys, ”Walk of Shame” og hans rolle i den anmelderroste tv-serie Breaking Bad. Hans nyeste originale stand-up show I’m Sorry You Feel That Way får premiere fredag d. 5. november eksklusivt på Netflix.

I samme kategori

Back to top button