Streamingnyt

Netflix annoncerer en ny sæson af den prisvindende serie Trapped

- danske Thomas Bo Larsen på rollelisten

Netflix har annonceret en ny sæson af den prisvindende serie Trapped – en serie, der er skabt af den anerkendte islandske filmskaber Baltasar Kormákur. Den nye sæson hedder Entrapped og tæller blandt andre skuespillerne Ólafur Darri Ólafsson (Trapped, Eurovision), Ilmur Kristjánsdóttir (Trapped) samt danske Thomas Bo Larsen (Festen, Follow the Money). Optagelserne til Entrapped er allerede begyndt på Island og serien får premiere på Netflix i 2021.

Entrapped er et karakterdrevet krimidrama med rødder i den nordiske noir-genre, som udspiller sig i Islands betagende kolde landskaber, to år efter afslutningen på Trapped.

Politimakkerparret Andri (Ólafur Darri Ólafsson) og Hinrika (Ilmur Kristjánsdóttir) bliver trukket ind i en konflikt i det fjerne højland, hvor to rivaliserende grupper kæmper om bestemte jordområder – men af meget forskellige årsager. Den fredelige og hedenske sekt, Den Udvidede Familie, er ledet af sektens grundlægger og åndelige leder Oddur (Egill Ólafsson) og har slået lejr på området. Sekten anser landområdet som helligt og det sted på jorden, der er tættest på sektens hedenske guder. På den anden side står en gruppe islandske bikers med den unge, vrede leder Gunnar (Haraldur Stefánsson) i front, der også hævder retten til det ”hellige land”. For at få kontrol over området, søger han hjælp udefra, og kort efter ankommer en gruppe af danske bikers og deres leder Hopper (Thomas Bo Larsen). Men sammenstødet mellem to de grupper fører til den unge mand, Ivars (Auðunn Lúthersson) død. Det viser sig imidlertid, at Ivar ikke er helt ukendt for politimanden Andri, så han føler sig forpligtet til at slutte sig til makkeren Hinrika i det kolde nord for at efterforske mordet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Executive Producer og Creative Director, Baltasar Kormákur, udtaler: ”Det er en stor ære, at Netflix ønsker at fortælle det næste kapitel i Trapped-sagaen. Trapped er den mest succesfulde tv-serie i Islands historie, og jeg er ikke i tvivl om, at relanceringen på Netflix vil tage serien til nye højder. Serien vil blive ved med at opklare forbrydelser i de unikke landskaber på Island, og fortsætter samtidigt historien om vores elskede hovedpersoner og deres søgen efter retfærdighed i et land, der er dybt rodfæstet i traditioner.”

Lina Bronéus, Director of Co-Productions og Acquisitions Netflix Northern Europe: “Trapped har grebet seere over hele verden og vist, at store historier kan ske overalt. Vi er begejstret for samarbejdet med Baltasar Kormákur og RVK Studios, der er med til at co-producere den nye sæson og giver dermed fans fra hele verden chancen for at dykke ned i Andri og Hinrikas dragende univers.”

Entrapped er skabt af den internationalt anerkende filmskaber Baltasar Kormákur, der også står bag Netflix Original-serien Katla, og er skrevet af Clive Bradley, Rannveig Jónsdóttir, Davíð Már Stefánsson og Sigurjón Kjartansson. Serien er en opfølger til den prisvindende serie Trapped og produceret af RVK Studios samt co-produceret af Islands nationale tv-station RÙV og tyske ZDF. Produktionen af Entrapped er begyndt på Island og serien vil have premiere på Netflix i 2021.

Kilde: Netflix presse

I samme kategori

Back to top button