Branche-NytStreamingnyt

NENT Group og Berlingske Media indgår nyt samarbejde

Underholdningsvirksomheden Nordic Entertainment Group og mediehuset Berlingske Media knytter fra 2019 bånd ved at indgå et samarbejde om programindhold på ’Underholdning’ og ’Sport’.

Den nye aftale indebærer, at BT og Berlingske, kommer til at vise dele af Nordic Entertainment Groups indhold på BT og Berlingskes digitale platforme (‘Sport’ og ‘Underholdning’ på BT og ‘Sport’ på Berlingske). Indholdet omfatter på underholdningsdelen eksempelvis klip fra Familien fra Bryggen, Paradise Hotel, Forsidefuer og Love Island med mere og på sportssiden klip fra Champions League, Superliga, Formel1, NFL og Golf. Det hele kickstartes med visning af Viafree Originalen ’Costa del Linse’, som følger TV3’s darling Linse Kesslers Bed and Breakfast-eventyr i Spanien.

Det video-reklameprodukt, der er relateret til Nordic Entertainment Groups indhold vil blive solgt af Nordic Entertainment Groups salgsorganisation.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Vi glæder os meget over at skyde året i gang med et nyt og spændende samarbejde med Berlingske Media, som vi i Nordic Entertainment Group forventer os meget af. Vi har konstant fokus på at styrke vores video-reklameprodukt, og med dette samarbejde øger vi dækningen markant i vores kernemålgruppe de 21-50 årige. I særdeleshed den mandlige målgruppe på vores sports videoprodukt. Den redaktionelle linje på BT er et enormt stærkt match til TV3s velkendte egenproduktioner – ligesom vi samtidig har utroligt store forventninger til samarbejdet på sportsdelen, siger Anders Oliver Andersen, VP Digital, Nordic Entertainment Group”.

Hos Berlingske Media glæder man sig ligeledes til de tættere relationer med underholdningskoncernen.

”Det er en stor styrke for B.T.s videre video-strategi at etablere et fast samarbejde med Nordic Entertainment Group. Samarbejdet vil styrke både sport og underholdning for B.T.s mange brugere. Programmerne fra de mange TV3-kanaler passer meget fint sammen med B.T.s øvrige udbud. Samarbejde mellem broadcastere og digitale udgivere er fremtidens måde at ramme ‘mobilgenerationen’ på. På B.T. er vi her for at udvikle fremtidens medier, og det kan vi sammen med NENT Group, siger Michael Dyrby, Ansvarshavende chefredaktør hos BT.

Kilde: NENT presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button