TV-Sport

NBA Basket fortsætter på TV 2 Sport / TV 2 Play

TV 2 forlænger NBA-rettighederne og fortsætter med at vise masser af NBA på TV 2s sportskanaler og TV 2 PLAY. Ud over selve turneringen indeholder rettighederne også unikt NBA-indhold, der bliver tilgængeligt på TV 2 PLAY.

Siden 2015 er der blevet vist masser af NBA på TV 2 SPORT, TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY. Den tradition kan TV 2 fortætte med i de kommende år, for rettighedsaftalen er blevet forlænget og inkluderer nu også NBA Play-in-turneringen og NBA 360, der byder på højdepunkter fra sæsonen, Classic Games og andet unikt NBA-indhold. På tværs af TV 2s platforme kan de danske basket-fans se mindst én daglig NBA-kamp hver dag i løbet af sæsonen inkl. weekendens kampe fra NBA Saturdays og NBA Sundays.

– TV 2 har haft fornøjelsen af at vise NBA siden 2015, og det er meget glædeligt for os nu at kunne forlænge den aftale. Vi har sendt NBA siden starten af den første sportskanal i 2015. Vi elsker NBA på TV 2 og har med dygtige folk som Thomas Bilde, Peter Wang, Kristoffer Vestrup og Jacob Prytz opbygget et nært forhold til de mange danske NBA-fans med en stærk kombination af både faglighed og godt selskab. Vi glæder os til at fortsætte udviklingen med NBA på alle vores platforme, siger Kristian Hyldgaard, kanalchef på TV 2 SPORT, og fortsætter:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Der er en øget interesse for basketball og NBA i Danmark, ikke mindst i den yngre målgruppe. NBA har altid har en innovativ tilgang til dækningen, og vi har gennem årene samarbejdet godt om at kunne udvikle rettigheden og mulighederne i at nå denne målgruppe. NBA og vores andre amerikanske sportsgrene supplerer hinanden godt, og alt i alt synes jeg, at vi har et fantastisk stærkt mix af den bedste amerikanske sport på TV 2 PLAY, siger Kristian Hyldgaard.

Den nye NBA-sæson starter 18. oktober, hvor sidste sæsons finalister Golden State Warriors og Boston Celtics tager imod henholdsvis L.A. Lakers og Philadelphia 76ers. TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY sender begge kampe fra åbningsaftenen med Thomas Bilde og Peter Wang i studiet.

Og allerede 6. og 8. oktober kl. 18.00 bliver der vist to preseason Global Games på TV 2 PLAY, hvor Milwaukee Bucks møder Atlanta Hawks to gange i Abu Dhabi.

Rettighederne løber frem til NBA Finals i 2025.

Læs også


I samme kategori

Back to top button