Norlys

National Geographic erstatter History i dag hos Boxer

Boxers kunder hr her fra 1. juli 2019 adgang til National Geographic via deres tv-pakke. Det er første gang siden 2016, at National Geographic er tilgængelig for Boxers kunder, som nu vil kunne se masser af tv med indhold, videnskab og fascination. Det drejer sig blandt andet om vores nordiske succes Vintervejens helte og helt nye sæsoner af Under overfladen og Undersøgelse af flystyrt.

National Geographic vil være en del af den faste pakke Boxer Max, såvel som den kan vælges via Boxer Flex og Boxer Flex 8. Aftalen betyder, at tv-kanalen National Geographic fra 1. juli indgår i tv-pakkerne hos samtlige danske udbydere, så seerne selv kan vælge kanalen til. Derudover får Boxers kunder mulighed for at overtage kanalen i forbindelse med lanceringen. Her kan seerne stemme, om de vil se Free Solo, Before the Flood eller US Secret Service: Ved fronten på kanalen 9. juli klokken 20.00.

”Det er utroligt glædeligt, at vi med denne aftale sikrer, at Boxers kunder fremover har mulighed for at se stærke faktaserier og prisvindende dokumentarfilm fra National Geographic. Vi har et stærkt efterår klar på kanalen, inklusiv premieren på vores helt nye dramaserie The Hot Zone med Emmy-vinder Julianna Margulies. Aftalen betyder desuden, at alle danskere nu har mulighed for at få adgang til National Geographic, uanset hvilken tv-udbyder man har,” siger Hans van Rijn, General Manager, Fox Networks Group Nordic.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Vi ved, at mange af vores kunder har savnet National Geographic, så vi er glade for at byde kanalen velkommen tilbage i vores udbud. National Geographic formår som få andre at fortælle fascinerende historier på en solid bund af troværdighed, og det er tydeligvis stadig efterspurgt,” siger CEO i Boxer, Ulf Lund.

National Geographic vil være tilgængelig for Boxers kunder fra 1. juli. Kanalen erstatter History Channel, der udgår af Boxers udbud. Du kan se National Geographic på kanalplads 31 i HD. For at se kanalen skal dit tv eller Boxer-udstyr være med DVB-T2.

National Geographic er begavet tv-underholdning med noget på hjerte. Vi leverer programmer, der vækker interesse og pirrer din nysgerrighed. Den gule firkant er vores kvalitetsstempel for en troværdig og engagerende tv-kanal med en lang tradition for at formidle intelligent underholdning – og du lærer altid noget nyt ved at se National Geographic. I Danmark kan kanalen ses i ca. 1 millioner hjem.

Kilde: Nat Geo presse

I samme kategori

Back to top button