National Geographic højdepunkter

| onsdag 29. jun, 2011 17:41 | opdateret 01. aug, 2011 kl. 9:11 | 0 Kommentarer

Nat Geo sommerstunt

Nat Geo giver dig mulighed for at tilbringe din sommer på en ny og alternativ måde, når vi blænder op for vores sommerstunt, der løber fra den 4. juli frem til den 26. August. Sæt dig godt tilrette og spænd sikkerhedsselen, når vi hver mandag sætter fokus på flysikkerheden i  de medrivende programmer om Undersøgelse af Flystyrt. Du kan også vælge at ruske tremmer med nogle af USA’s mest hårdkogte forbrydere hver tirsdag, tage på en universal oplevelse i rummet om onsdagen eller kaste dig ud i grænseoverskridende arbejdsopgaver med Sean Riley hver torsdag . Hvis du skulle få brug for lidt afkøling, kan du tilbringe dine fredage i selskab med de cool betjente fra Alaska State troopers. Se, så bliver sommeren ikke bedre!

Nat Geo sommerstunt hele sommeren  hver mandag til fredag kl. 21.30

Sunday Special: Dybhavsdykkeri under Nordpolen

Oplev det respektindgydende, tave univers under isen, når vores frygtløse mandskab kaster sig ud i den ultimative dykning under Nordpolens massive isflager. Følg ekspeditionens udfordringer og rejser, der starter med en to måneders vandring over isen for at nå det endelige udgangspunkt langt væk fra civilisationen. Programmet byder på et sjældent syn af en verden under isen – en verden der nu trues af de fremskredne klimaforandringer.

Søndag den 14. August kl. 21.30

Sunday Special: Hvor ligger Atlantis?

Igennem tusindvis af år har mennesket været betaget af legenden Atlantis og mange har søgt at finde placeringen af dette legendariske sted. I sin søgen efter Atlantis, fandt Columbus Amerika i stedet. Britterne undersøgte Azorerne og nazisterne finkæmmede den norske kyst i håbet om at afsløre den hemmelige placering af denne by – og jagten på sandheden fortsætter den dag i dag. Ved hjælp af Platos-beskrivelser af Atlantis søger tre hold videnskabfolk at be- eller afkræfte hvorvidt denne legendariske by overhoved har eksisteret.

Søndag den 21. August kl. 21.30

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt