Boxer

National Geographic Channel til Boxer kunder

nationalgeographicchannelFra 1. juli får op mod 325.000 Boxer-kunder mulighed for at se National Geographic Channel.

Med introduktionen i Boxers kanaludvalg er National Geographic Channel repræsenteret hos samtlige store danske tv-udbydere og tager endnu et skridt mod at blive danskerne foretrukne oplevelses-kanal, hvor underholdning og viden går op i en højere enhed.

Boxer og National Geographic Channel har reageret på et udtalt ønske fra Boxers kunder om at få adgang til kvalitets-dokumentarisme som Ren Overlevelse Alaska, Tabu USA, Apocalypse WWI, Undersøgelse af flystyrt og 90’erne samt videnskabelig underholdning som Hjernespind, A, B eller C? og Brain Games.

”For National Geographic Channel er det en stor glæde, at endnu flere danskere nu får adgang til dokumentarer, viden-baseret underholdning og oplevelses-tv af den allerhøjeste kvalitet. Og ikke mindst er vi glade for, at vi sammen med Boxer er i stand til at opfylde det direkte ønske, kunderne har haft om at kunne se nogle af verdens mest originale, spændende og respekterede programmer,” siger Managing Director for Fox International Channels Nordic, Åse Ytreland.

Adgangen til Boxers 325.000 tv-abonnenter giver National Geographic Channel maksimal dækning på det danske tv-marked og bidrager markant til bestræbelserne på permanent at indtage positionen som danskernes førstevalg indenfor dokumentarkanaler.

Samtlige Boxer-kunder med MINI-, MIX- eller FLEX-abonnement har i forbindelse med introduktionen af National Geographic Channel mulighed for at vælge tv-verdenens mest respekterede brand for blot 29 kr./md. – uden at skulle betale for andet end selve kanalen. Med et MAX-abonnement glider National Geographic Channel ind på skærmen helt automatisk. Alene kunder med et TV2-abonnement må skifte abonnement, men de kan frem til september komme med i frit valgs universet for 0,-

Boxers frit valgs univers giver dermed kunderne mulighed for straks fra 1. juli at plukke National Geographic Channel direkte ned fra tv-hylden og ind på skærmen.

Kilde: National Geographic presse

I samme kategori

Back to top button