TV-Nyt

Natholdet vender tilbage på TV 2 21. januar

Natholdet TV2Når “Natholdet” vender tilbage mandag 21. januar kl. 23.15, vil Anders Breinholt og aftenens medvært igen vende blikket og replikken mod alverdens klip og fænomener, der som altid er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne – og som kalder på en vis undren over livets gang og verdens tilstand.

Den mest ambitiøse sæson
Anders Breinholt og “Natholdets” redaktion er i fuld gang med at forberede de første udsendelser. I næste uge kan man som medværter bl.a. møde Lars Ranthe, Iben Hjejle og Rune Klan.

Selv siger Anders Breinholt om den kommende sæson:

– Der er ingen tvivl om, at den sæson vi går ind i nu, bliver den mest ambitiøse hidtil. “Natholdet” er et program, der skal udvikle sig, og det vil man komme til at opleve i løbet af sæsonen. For folk, der følger “Natholdet”, vil der blive mere at følge: Flere reportager, flere nye tiltag på Facebook og mere Danmarks-turné. Der kommer med andre ord mere af det, folk godt kan lide.

Seernes favoritter
Blandt seernes favoritter er flere faste “Natholds”-indslag, som man fortsat kan glæde sig til. 

“Nej nej nej” er et fast indslag, hvor “Natholdet” rækker fingeren op i timen og spørger, om visse udsagn kan have sin rigtighed. I det faste indslag “Ananas i egen juice” sætter “Natholdet” spot på folk eller institutioner, der svømmer lidt for meget rundt i egen selvfedme – en disciplin “Natholdet” selv er mestre i.

“Vigtig viden / ligegyldig info” er blevet den uovertrufne “Natholds”-klassiker, som seerne – ikke mindst takket være en udødelig jingle – ikke kan få nok af. Medværten skal her være med til at vurdere, hvorvidt et givent udsagn fremsat i medierne er vigtig viden eller ligegyldig info.

Succes på Facebook
I løbet af “Natholdets” levetid er programmet blevet et af TV 2s allerstørste og bedst forankrede programmer på Facebook. Fra at få 30.000 fans af programmets Facebook-side i løbet af første sæson, har “Natholdet” i dag 181.000 brugere, der følger programmet.

Via Facebook modtager redaktionen idéer og tips til indslag fra seerne, der ofte kommer med i programmerne. Og via Facebook informerer “Natholdet” løbende seerne om nye tiltag, inviterer til dialog eller deler fraklip og højdepunkter med brugerne. “Natholdet” er dermed blevet et unikt eksempel på et program, der har opbygget og fastholdt en stor fanskare, og som formår at fastholde og vokse af dialogen mellem redaktion og seere.

Rundt i Danmark
Allerede i denne uge drager “Natholdets” udsendte medarbejder rundt i det meste af Danmark. Den efterhånden eftertragtede “Natholdet”-kop gives normalt væk til en seer, der får sin idé eller sit tip med i programmet. For første gang nogensinde er det muligt at få en “Natholdet”-kop på anden vis. Man skal ganske enkelt holde øje med “Natholdets” Facebook-profil fra i dag, onsdag.

Her vil man løbende få at vide, hvor og hvornår man kan møde op, hvis man vil have en kop. Man skal blot være blandt de ti første på stedet, og man skal være villig til at blive fotograferet med et “N” for “Natholdet”.

På www.facebook.com/natholdet fortæller Anders Breinholt mere. I følgende byer kan “Natholdets” fans fra i dag og frem til søndag møde “Natholdets” udsendte medarbejder og måske score en “Natholdet”-kop:

ONSDAG:
Nykøbing Falster
Næstved
Roskilde
 
TORSDAG:
Hillerød
Slagelse
 
FREDAG:
Odense
Svendborg
Middelfart
 
LØRDAG:
Sønderborg
Varde
Silkeborg
 
SØNDAG:
Randers
Aalborg
Frederikshavn

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button