Streamingnyt

Natholdet på sommerferie på TV 2 Play

natholdet TV 2 2014
Foto: Henrik Ohsten / TV 2

‘Natholdet’ med Anders Breinholt som vært har netop indstillet sæsonen på TV 2, men fortsætter frem til sommeren med otte programmer, der udelukkende kan ses på TV 2s streamingtjeneste TV 2 PLAY – første gang 28. april.

‘Natholdet’ med Anders Breinholt og en række kendte gæsteværter har netop afsluttet sæsonen på TV 2, hvor de fire gange om ugen har underholdt med sjove klip fra tv-verdenen. Klip, som de kærligt har kommenteret og moret sig kongeligt over.

Nu fortsætter ‘Natholdet’ på TV 2 PLAY’ med otte nye programmer, der alene kan ses på TV 2 PLAY. Fra og med 28. april vil der hver torsdag blive lagt et nyt program ud på TV 2 PLAY, og den første medvært bliver skuespiller Stefania Potalivo.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Det er en del af vores strategi at tilbyde serier og andet indhold, der alene kan ses på TV 2 PLAY. Ud over ‘Natholdet’ tilbyder vi i år også bl.a. sport og indhold for børn eksklusivt på TV 2 PLAY. Desuden har vi lige lanceret sæson tre af ‘Serieland’, som guider brugerne til de bedste serier. Alt sammen indhold, der kun kan ses på vores streamingtjeneste, fortæller kanalchef for TV 2 PLAY, Sune Roland.

I samme kategori

Back to top button