Nyheder

Natholdet holder valgaften på TV 2 Zulu

natholdet TV 2 2014
Foto: Henrik Ohsten / TV 2

I anledning af valgaftenen sender Natholdet direkte på TV 2 ZULU fra klokken 21 og frem til partilederrunden, når valgresultatet er på plads. Som vanlig er det med Anders Breinholt i spidsen, og i løbet af den tre-fire timer lange direkte valgdækning, får han besøg af flere forskellige medværter.

– Hos os får man det hele. Man får både det seriøse med Cecilie Beck og Poul Erik Skammelsen, ligesom man får ‘Natholdet’, som man kender det – alt sammen blandet til en stor, dejlig valgcocktail. Vi udvider studiet og har reportere over hele byen på aftenen, ligesom vi også etablerer et tip-center, hvor seerne kan tippe os med alt, de ser på de andre tv-kanaler, uanset om de så ser valg eller ‘De unge mødre’. Når man sender os et tip, kommer det på skærmen maksimalt to minutter efter. Endelig kan man også stille alle de spørgsmål, man vil – vi svarer på alt, vi får ind, fortæller Anders Breinholt til TV 2.

Programmet skal ses som en afrunding på programmerne med de ti partiledere, som ‘Natholdet’ sender under valgkampen, og tonen bliver i samme stil, som den har været, når TV 2 ZULU tidligere har dækket eksempelvis store, royale begivenheder – selvfølgelig krydret med masser af sjove klip fra valgkampens tre uger.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Kilde: tvtid.tv2.dk

I samme kategori

Back to top button