TV-Nyt

Natholdet får ny sendetid

natholdet TV 2 2014
Foto: Henrik Ohsten / TV 2

I nogle perioder har programtitlen ”Natholdet” skullet tages helt bogstaveligt. Her har klokken nemlig været over 23.30, før TV 2s late night-show var på skærmen – og nogle gange over midnat, inden showet var slut.

Mandag 27. januar vender ”Natholdet” tilbage på TV 2 efter en vinterpause, og så bliver det muligt for endnu flere at følge Anders Breinholt og hans medværters daglige kig på den til tider aburde verden, vi lever i.

Nu får ”Natholdet” nemlig sendetidspunkt mandag-torsdag kl. 22.35 – og dermed har en større tv-skare mulighed for at se med.

– Jeg glæder mig til at komme tilbage på arbejde, og så glæder jeg mig til at sige velkommen til alle de nye og gamle medværter. At lave ”Natholdet” føles lidt som at være til en god vejfest eller en hyggelig middag – der er altid en god stemning. Jeg er på egne og hele redaktionens vegne sindssygt stolt over, at vi har sendt over 300 programmer, siden vi startede ”Natholdet” i 2010. I hele den periode er vores makkerskab med seerne blevet tættere og bedre, og via seernes daglige tips og aktive medvirken føles det, som om Danmarks største redaktion bare bliver større og større, siger Anders Breinholt.

Her er nogle af de kommende medværter
I næste uge er medværterne bl.a. komikeren Linda P., skuespilleren Ulrich Thomsen og den ”Natholdet”-debuterende sanger Christopher.

De skal sammen med Anders Breinholt se og kommentere bl.a. klip, som de engagerede seere har tippet redaktionen om. ”Natholdet” har Danmarks skarpeste seere til at finde sjove klip på dansk tv – bl.a. via et Facebook-fællesskab på over 210.000 danskere.

I uge 6 – ugen, der begynder mandag 3. februar – står det klart, at bl.a. disse tre er medværter i ”Natholdet”: Komiker og tv-vært Lasse Rimmer, journalist og korrespondent Ulla Terkelsen samt skuespiller og tv-vært Janus Bakrawi.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button