TV-Nyt

Natholdet awardshow på TV 2

Natholdet TV2Når “Natholdet” for første gang nogensinde sender sit eget awardshow lørdag 28. december kl. 21.10, bliver det også den første prisuddeling nogensinde, hvor det er seerne, der er de nominerede og kommer på podiet.

De nominerede er nemlig dem, der i årets løb har sendt de bedste tips ind til “Natholdet”s redaktion. Og derfor er det seerne, der har muligheden for at komme op og modtage den eftertragtede “Natholdet”-statuette.

Blandt kategorierne til “Natholdet Awards 2013” finder man Årets Fald, Årets Frihus Fail, Årets Sportsøjeblik og den helt store pris, Årets Tip. “Natholdet”s redaktion har desuden indstiftet en specialpris.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Når “Natholdet Awards 2013” løber af stabelen, bliver der tale om en kavalkade af højdepunkter og favoritter fra samtlige af “Natholdet”s udsendelser i 2013.

Med andre ord er samtlige nomineringer og samtlige klip saftspændte og ur-komiske bidder af virkeligheden, når den overgår fantasien mest. Derfor er er der en god chance for, at “Natholdet Awards” bliver et af de sjoveste awardshows set på tv.

Mellem priserne bliver det muligt at opleve hidtil uafdækkede øjbelikke i “Natholdet”s arbejdsprocesser, når redaktionen inviterer på et kig dybt inde i programmets maskinrum. Der bliver også vist masser af fraklip og gode gensyn med de allerbedste øjeblikket fra “Natholdet”s sæson 7.

Det vil være en skare af “Natholdet”-medværter gennem tiden, der præsenterer de enkelte kategorier, og også her er der overraskelser i vente.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button