TV-Nyt

NAT GEO People har premiere 2. december – læs mere om kanalen her

natgeo peopleNår NAT GEO People tirsdag den 2. december går i luften, er det første gang nogensinde, en seriøs dokumentarkanal med en feminin profil lanceres i Danmark. Kanalen er nu parate til at løfte sløret for det konkrete programindhold, hvor fokus er på eksklusive madprogrammer og vedkommende dokumentarer, der går tæt på virkelige mennesker og deres gribende og fascinerende historier.

“NAT GEO Peoples programmer er nye og eksklusive dokumentarer målrettet den moderne kvinde, der er nysgerrig på andre mennesker og andre kulturer, og som gerne vil præsenteres for intelligent underholdning. Og hendes mand er selvfølgelig velkommen til at kigge med, når vi med den nye kanal lader virkeligheden i al dens mangfoldighed få liv på skærmen. Vi har valgt programmæssigt at inddele NAT GEO People-kanalen tematisk på ugens dage, så det er nemt for seerne at navigere i udbuddet af fascinerende og inspirerende dokumentarer,” fortæller Theis Heitmann, Country Manager for National Geographic i Danmark.

NAT GEO Peoples seere kan blandt andet se frem til en række eksklusive madprogrammer.
I ‘Verdens bedste kokke’ inviterer køkkenchef og vært Katie Button indenfor på en række af gastronomiens mest prominente adresser. Mød stjernekokke som Bottura, Achatz, Bras, Humm og ikke mindst elBulli-ikonet Ferran Adrià i deres egne køkkener og hør dem fortælle om deres visioner, tanker og gastronomiske ambitioner. Også Danmarks egen stjerne-kok René Redzepi fra NOMA har sagt ja til at få besøg af Katie Button i en ny sæson af ‘Verdens bedste kokke’.
I ‘Mit afrikanske køkken’ er det kokken Kirian Jethwa, der med base i Kenya præsenterer en af verdens mest alsidige madkulturer – den østafrikanske – så tænderne løber i vand.

Med en række gribende og tankevækkende dokumentarprogrammer vil NAT GEO People sætte fokus på virkelige mennesker og deres ufiltrerede historier. I ‘Ladyboys’ er der mulighed for at komme ind bag makeuppen og pailletterne på verdensfænomenet, der for nogen fremstår glamourøst og eksotisk, men for de mænd, der er havnet i den forkerte krop, ligeså meget handler om et liv præget af konflikter, skam og tabuisering.
I ‘Hjerterum’ kan seerne møde den usædvanlige Bulloch-familie, som har viet livet til at tage sig af udsatte og marginaliserede børn og unge, der har brug for støtte. Vi følger livet på deres ranch, hvor der, trods et støt stigende antal munde at mætte, altid er plads og hjerterum til én til.

Hjerterum er der også masser af hos ‘Den utrolige Dr. Pol’, hvis hjerte især banker for de firbenede væsener. Dr. Pol er dyrlæge af den gamle skole med et engagement så stort, at han ofte har svært ved at holde på både former og følelser. Og hans enestående begejstring og varme smitter både af på hans omgivelser og stråler ud gennem tv-skærmen.
I ‘Dr. K’s eksotiske skadestue’ er det også dyrenes verden, der er i fokus, men i den mere eventyrlige ende. Som dyrlæge for eksotiske dyr er Dr. K nemlig første stop for alt fra skildpadder med fødselsproblemer til små bjørne med ondt i maven, og hendes venteværelse er i sig selv som et besøg dybt inde i junglen.

Den ugentlige schedule for NAT GEO People kommer til at tage sig således ud:

Mandag: Rejser
Tirsdag: Mad
Onsdag: Virkelige mennesker, virkelige historier – Subkulturer
Torsdag: Virkelige mennesker, virkelige historier – Familieliv
Fredag: Dyrevenner

NAT GEO People får premiere på YouSee og TDC TV fra 2. december, disse er indtil videre de eneste bekræftede distributører af kanalen.

Kilde: Nat Geo

I samme kategori

Back to top button