Når nytår går helt galt – OBS de luxe

| fredag 16. dec, 2011 14:20 | 0 Kommentarer

Et uheld kommer sjældent alene, og slet ikke når man er i selskab med Lasse Spang Olsen. Bilen kører i havnen, cyklen smadrer og huset brænder mens nytårsgæsterne er lige på trapperne.

Lasse Spang Olsen Nytår DR2

Lasse Spang Olsen guider os kyndigt igennem forberedelsen af sin egen nytårsaften – herunder en række ulykker, og deler gavmildt ud af sin viden om hvorfor og hvordan, man skal passe ekstra meget på her mellem jul og nytår. Der er tale om 30 minutters ‘OBS de luxe’.

“Antallet af ulykker stiger nemlig mærkbart i denne tid og det er trist når især mange brandulykker relativt nemt kunne undgås” siger Lasse Spang Olsen, som ikke lægger skjul på, at det at køre en bil i en iskold havn er hans mest ubehagelige stunt nogensinde.

Havde en hammer
“Alle har nok en idé om, hvad de vil gøre hvis deres bil kører i vandet, men virkeligheden er bare meget anderledes, end man tror. Det er umuligt at få bildøren op på grund af vandtrykket, og selvom jeg havde en hammer, kunne jeg ikke knuse ruden. Det var virkelig en ubehagelig oplevelse”, siger Lasse Spang Olsen.

Bilen lå og sejlede rundt i overfladen i lang tid, lige indtil næsen dykkede, og så gik det stærkt. Både redningsdykkere, akutlæge og brandvæsen stod på sidelinjen under alle optagelser, som selvfølgelig foregik under kontrollerede forhold.

‘Når nytår går helt galt’ sendes den 30. december kl. 20.00 på DR2.
 

Kilde: DR presse

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt