TV-Nyt

Naked and Afraid nyt overlevelsesprogram på Discovery Channel

Naked and Afraid discovery channel‘Survival of the fittest’ får en helt ny betydning i Discovery Channels nye overlevelsesserie ‘Naked and Afraid’. Serien har oplevet stor mediebevågenhed i USA, og i morgen rammer den endelig de danske tv-skærme.

Programmet tager udgangspunkt i følgende set-up: Én mand og én kvinde, der ikke på forhånd kender hinanden, strander under de mest ekstreme vejrforhold på et ukendt sted i verden. Uden vådt og tørt – og først og fremmest uden tøj – skal de nu overleve sammen i 21 dage. Det eneste, de potentielt set har at vinde i udfordringen, er stoltheden over at have gennemført! Hvert par bliver testet til det yderste i deres overlevelsesfærdigheder, men kan de stole på egne evner og instinkter? Og vigtigere endnu: Kan de stole på deres nøgne medkompagnon?

Med Naked and Afraid sætter Discovery Channel, der i forvejen er kendt for overlevelsesserier med bl.a. Bear Grylls og Ed Stafford, nye højder for genren, og selvom alle deltagerne har mere eller mindre erfaring med overlevelse i naturen, bliver de i denne serie sat på en ekstraordinær hård prøve. Se hvem, der bukker under, og hvem, der overlever hver onsdag kl. 21.00 på Discovery Channel.

Premiere onsdag den 18. september kl. 21.00 på Discovery Channel

I samme kategori

Back to top button